VAN VAKFI YÖNETİM KURULU TOPLANDI

İstanbul Van Kültür ve Dayanışma Vakfı, genel kurul sonrası ilk yönetim kurulu toplantısını yaparak, yönetim kurulu ve komisyon görevlendirmeleri yaptı.

Vansesi Haber Merkezi

22 Aralık 2019 tarihinde göreve seçilen  Van Kültür ve Dayanışma  Vakfı Yönetim Kurlu ilk toplantısını yaptı. Toplantıda konuşan Van Vakfı Başkanı Nizamettin Ağar, “Vanlılığı yaşamının öncelikleri arasına almış, her biri kendi alanında başarılı iş insanlarıyla 1993 yılında kurulmuş olan, İstanbul Merkezli Van Kültür ve Dayanışma Vakfı Yönetimimizin ikinci yılında yeni yönetim kurulu üyelerinin seçilmesiyle Vakfımızın 27. Kuruluş Yılında 285 üyemiz ile geride bıraktık. Bu sürede hem Vakfımızın üye sayısını artırmayı hem de birçoğu bir ilk olan önemli etkinlikleri sığdırmayı başarmanın gururunu yaşıyoruz. Van Kültür ve Dayanışma Vakfı olarak gerçekleştire bileceğimiz tüm projeler sadece bir Vakıftan ibaret olmadığının kanıtı niteliğindedir. Vakfımız her yerde aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleriyle herkesin yanında olabilen büyük bir değerdir” dedi. 

“Vakfımız kurumsal kimliğine kavuşacak”

Vakıf olarak komisyonlar kurulduğunu belirten Ağar, “İstanbul Merkezli Van Kültür ve Dayanışma Vakfı,  Genel Kurul sonrası ilk Yönetim Kurulu toplantısını yaparak,  Yönetim Kurulu ve Komisyon görevlendirmelerimi belirlemiştir. İlk icraatımız Vakfımız Kurumsal Kimliğine kavuşacak. Van Vakfı olarak Eğitim Kültür ve Sosyal Sorumluluk Projeleri Komisyonu, Kadın Kolları Komisyonu, Basın ve Sosyal Medya Komisyonu, Hukuk Komisyonu, Yurt Dışı İlişkiler Komisyonu, Yerel Yönetimler Komisyonu, STK ve Halkla İlişkiler komisyonu, Spor ve Vanspor Komisyonu, Gençlik Komitesi Komisyonu, Öğrenci Yurdu ve Burslar Komisyonu kurduk” diye konuştu.

“Birçok yeniliğe imza atacağımıza yürekten inanıyorum

Nizamettin Ağar son olarak şunları kaydetti; “Başta yönetim kurulumuz olmak üzere tüm üyelerimiz, Van Kültür ve Dayanışma Vakıflı olmanın yükümlülüklerini heyecan ve şevkle yerine getirirken, bir yandan da adeta bir sivil toplum kuruluşu gibi sosyal sorumluluk faaliyetlerine özveriyle katılım sağlamak istemektedir. 2020 yılı içinde gerçekleştireceğimiz etkinliklerin önümüzdeki yıl da artarak sürdürüleceğine,  İstanbul Merkezli Van Kültür ve Dayanışma Vakfı çatısı altında öncü ve örnek bir Vakıf olarak pek çok yeniliğe imza atacağımıza yürekten inanıyorum.”

 

Bakmadan Geçme