Van yeni yıla coşku içinde girdi

Double Tree BY Hilton, Elite World Van Hotel, Tepe Teras Restaurant ve farklı eğlence merkezlerinde düzenlenen yılbaşı gecesi programına katlan vatandaşlar, gönüllerince eğlendi.

Rıdvan Can

Yeni yıl Van'da da  farklı mekanlarda coşkuyla kutlandı. Vanlılar Double Tree BY Hilton, Elite World Van Hotel, Tepe Teras Restaurant ve farklı  eğlence merkezlerinde yeni yıla girdiler. Otellerde düzenlenen yılbaşı gecesi programına katılan vatandaşlar unutamaz gece yaşadı.

 

Double  Tree BY Hilton

Double  Tree by Hilton otelde sahne alan Samy Ertan ve Safiye Aydoğan'ın şarkılarıyla eğlenen konuklar gecenin ilerleyen saatlerine kadar halay çekip dans ettiler. Safiye Aydoğan'ın müthiş oryantal şovla eğlenen konuklar daha sonra Samy Ertan'ın sahneye çıkmasıyla kutlamalara katılanlar coştu. Samy Ertan'ın birbirinden güzel şarkılarıyla kendilerinden geçen konuklar eğlenceli saatler yaşadı. Daha sonra Samy Ertan'ın konuklara sürpriz çekilişle farklı hediyeler dağıtmasıyla eğlence kaldığı yerden devam etti.

Yeni yıla girmenin mutluluğunu yaşayan insanlar sanatçısı Samy Ertan ile birlikte 10'dan geriye sayarak 2017'ye merhaba dediler. Sahnede müthiş performansı ve şarkılarıyla geceye damga vuran Samy Ertan'la eğlence gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

Çocuklarda Unutulmadı

Anne-Babaları eğlenirken, çocuklar profesyonel çocuk bakıcıları ile Palyaço Showları, noel baba ile eğlenip, rahatça uyuyabilmeleri için hazırlanan oyun odalarında dinlendiler.

 

Elite World Van Hotel

Yılbaşı'na özel hazırlık yapan Elite World Van Hotel'in Tuşba Balo Salonu'nda düzenlenen yılbaşı balosu ve Bar&Night Club'da hareketli müziğin ritminde 2017'ye giren konuklar unutulmaz gece yaşadılar. 

Elite World Van Hotel Tuşba Balo Salonu'nda düzenlenen, hoş geldiniz kokteyli ile başlayan "Yılbaşı Balosu" zengin repertuarlarıyla Haktan ve Orkestrası, solist Sedef'in canlı performanslarının yanı sıra, yılbaşı gecelerinin vazgeçilmezi olan oryantal şov eşliğinde gönüllerince eğlendiler.  Elite World Van Hotel  One Bar'da  DJ Furkan'ın performansında düzenlenen  özel geceye katılan konuklar  keyifli, unutulmaz gece geçirdiler.

Elite World Van Hotel'in çocukları için hazırlanan  "Çocuk Balosu"nda eğlenen çocuklar çizgi film gösterimi, palyaço, eğlenceli animasyonlar ve birçok sürpriz eşliğinde unutulmaz gece yaşadılar.

 

Tepe Teras Restaurant

2017'yi Tepe Teras Restaurant'ta karşılayan vatandaşlar bir yılın yorgunluğunu ve stresini Vanlı sanatçılar Ali Gündüz ve Ümit Demir'in seslendirdiği şarkılarla attılar.

 Ali Gündüz'ün seslendirdiği bir birinden güzel türkü ve şarkılarla geceye başlangıç yapan konuklar gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenerek bir arada olmanın tadını çıkardılar.

Saatler gece 12'yi gösterdiğinde sahnedeki yüzlerce kişi yakınları ile birlikte yeni yıla girmenin mutluluğunu yaşadı. Daha sonra sahne alan Ümit Demir'in konuklar gecenin ilerleyen saatlerine kadar halay çekip doyasıya eğlenerek, muhteşem bir yılbaşı gecesinin tadını çıkardılar.

Çocuklar için ayrılan özel oyun alanında minikler muhteşem bir yılbaşı gecesi yaşadı.

Bakmadan Geçme