VAN YOLSPOR'DA BAL GİBİ GALİBİYET

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 1'nci Bölge 1'nci Grup'ta ligde kalma mücadelesi veren Van Yolspor konuk ettiği Siirt Kurtalanspor'u 1-0 mağlup etti.

Rıdvan Can

Bölgesel Amatör Lig 1'nci Bölge 1'nci Grupta mücadele eden Van Yolspor ile Siirt Kurtalanspor Van Sanayispor sahasında karşı karşıya geldi. Maçtan önceki gece kentte etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle sahanın karla kaplı olması ve kar temizleme çalışması nedeniyle bir saat gecikmeli başlayan maçı Van Yolspor 1-0 kazanarak, haftayı üç puanla kapattı.

Ligde kalma yolunda şiddetle puana ihtiyacı olan Van Yolspor iyi başladığı maçın 30'ncu dakikasında Bayram Bağ'ın golüyle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk 45 dakikası bu sonuçla tamamlanırken, ikinci yarıda da etkili olan ve oyun üstünlüğünü eline geçiren Van Yolspor gol için rakip kaleye yüklendi. Pes peşe bulduğu önemli gol pozisyonlarını değerlendiremeyen temsilcimiz ve konuk takımın atakları sonucu değiştirmeye yetmedi. Bu galibiyetle puanını 14'e yükselten Van Yolspor ligde kalma adına önemli bir galibiyete imza attı.

Bakmadan Geçme