Van YYÜ'de mezuniyet heyecanı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi, 42. yılında 39. mezunlarını vererek bu yıl 116 mezununu uğurladı. 

Fakülte bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemil Göya ve fakülte dekanları başta olmak üzere çok sayıda akademisyen, öğrenciler ve aileler katıldı. Yoğun katılımın olduğu tören, büyük bir heyecan ve mutlulukla gerçekleştirildi.

Mezuniyet töreninde konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemil Göya, öğrencileri tebrik ederek onlara gelecekte karşılaşacakları zorlukların üstesinden geleceklerine olan inancını dile getirdi. Göya, "Bugün, geleceğinizi şekillendireceğiniz bu önemli yolculuğa adım atıyorsunuz. Sizlerin bilgi ve becerilerinizle katkı sağlayacağınız alanlarda başarılı olacağınıza inanıyoruz. Ülkemizin kalkınması ve refahı için elinizden gelenin en iyisini yapacağınıza şüphemiz yok" diyerek öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

Fakülte Dekanları ise mezun öğrencilere hitaben, "Bugün burada, hayatınızın önemli bir dönüm noktasında bulunuyorsunuz. Aldığınız eğitim ve kazandığınız bilgi ve becerilerle, çalışma hayatında ve toplumsal yaşamda önemli roller üstleneceksiniz. Ülkemizin ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünü temsil ediyorsunuz. Geleceğinize güvenle bakmanızı, hedeflerinize ulaşmanızı ve mutlu bir yaşam sürdürmenizi diliyorum" dedi.

Coşkulu bir atmosferde gerçekleşen mezuniyet töreninin ardından, öğrenciler aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte doyasıya eğlendi, anılar biriktirdi. Fakülte, bu yeni mezunlarının, tarım ve ilgili sektörlerde ülke kalkınmasına katkı sağlayacaklarına inancını dile getirdi.

Geleceği şekillendirecekleri bu önemli yolculukta, öğrencilere başarılar dileriz.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme