Van YYÜ'de mezuniyet heyecanı 

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bahçesinde, genç diş hekimlerinin mezuniyet töreni büyük bir heyecanla gerçekleştirildi. Törene, Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Van İl Emniyet Müdürü Murat Mutlu, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Şenay Baydaş, Prof. Dr. Murat Kayri, Prof. Dr. Cemil Göya ve birçok akademisyen ile öğrenci velileri katıldı.

Törende ilk olarak, öğrenciler Diş Hekimliği Andı'nı okudular. Daha sonra, kep atma seremonisi gerçekleştirildi. Bu anlamlı anın ardından, renkli görüntülere sahne olan geleneksel halaylar, enerjik müzik ve coşkulu eğlence etkinlikleriyle tören sona erdi.

Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, mezun olan öğrencileri tebrik ederek, geleceğin güçlü diş hekimleri olmalarını temenni etti. Rektör Şevli, "Bugün burada, mesleki hayatlarına önemli bir adım atan değerli mezunlarımızı gururla karşılıyoruz. Onların verdiği emek ve azmin eseri olan bu başarıları, hepimizi mutlu etmektedir. Yeni dönemde, topluma kaliteli sağlık hizmeti sunmaları dileğiyle, mezunlarımızı tebrik ediyor, hayatlarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Van İl Emniyet Müdürü Murat Mutlu da, genç diş hekimlerini tebrik ederek, onların topluma hizmet etmede önemli bir role sahip olduklarını vurguladı. Mutlu, "Mezun olan öğrencilerimiz, artık toplumun sağlığını korumak ve geliştirmek için ellerinden gelen her türlü gayreti göstereceklerdir. Onların başarılarını ve hizmetlerini yakından takip edeceğiz" dedi.

Mezuniyetlerini kutlayan öğrenciler, topluma sağlık hizmeti sunma yolunda önemli bir adım attılar. Tören, Diş Hekimliği Andı’nın ardından kep atma merasimiyle devam etti ve geleneksel halaylar, müzik ve eğlence eşliğinde son buldu.

Keyifli ve coşkulu geçen törende, Van YYÜ Diş Hekimliği Fakültesi'nin yeni mezunları, gelecek için umut ve heyecan dolu oldukları gözlemlendi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme