Vanadokya yolu asfaltlanıyor

Van Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Belediyemizle birlikte Dereiçi ve Deringeçit grup yolu ile Başkale Travertenlerinin 8 KM'lik yolu sıcak asfaltla kaplanıyor.

Van Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Dereiçi ve Deringeçit grup yolu ile Başkale Travertenlerinin 8 kilometrelik yolu sıcak asfaltla kaplanıyor. Başkale Belediye Başkanı Feyci Caner, yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek personellere kolaylıklar diledi.

Asfaltlama çalışması, bölge halkının ulaşımını kolaylaştırarak, turistik alanlara erişimi daha da rahat hale getirecek. Başkan Caner, çalışmaların tamamlanmasıyla bölgedeki yol kalitesinin artacağını ve bu durumun hem yerel halk hem de ziyaretçiler için büyük bir kolaylık sağlayacağını belirtti.

Vansesi Haber


 

Yorumlar 1
Şehrin, tarihin ve doğanın sahipsiz olmaması gerekir 12 Temmuz 2024 02:22

Yıllardır sesleniyorduk. Travertenler ve Vanadokya yolları asfaltlanmalı.Van'daki tarihi alanlara ve doğal güzelliklerin bulunduğu alanlara sahip çıkılmalı, çevre düzenlemesi, çevre temizliği ve yolların asfaltlanması gibi çalışmalar olmalı.Şehrin, çevrenin ve doğanın temizliği, ıslahı,ihyası çok önemli.

Bakmadan Geçme