VAN'DA HEYECAN YARATAN DAVET

Van İş Adamları Derneği (VİŞAD) Genel Başkanı Ahmet Fatih Hatunoğlu, yarın saat 10:00'da 'Teknolojiye Davet Bilişim zirvesi 2' etkinliğinin düzenleyeceğini belirtti.

Vansesi Haber Merkezi

Yarın saat 10.00'da Hilton Otel'de Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ), Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA), Van İş Adamları Derneği (VİŞAD), Türkiye Bilişim Sektörü Dernekleri Federasyonu (TÜBİFED), ve Van Bilişim Derneği (VBD), tarafından ortaklaşa organize edilen "Teknolojiye Davet Bilişim zirvesi 2" etkinliği düzenlenecek.

VİŞAD Genel Başkanı Hatunoğlu, “Teknolojinin ana aktörlerinin bir araya getirileceği zirve, bir yandan Türkiye’deki teknolojik gelişmeler hakkında bilgi verme, öte yandan ise yapılacak olan yeni projelerde iş birliği imkanı sunmayı hedefliyor. Bu çerçevede özelde bölge ekonomisine, genelde ise ülke ekonomisine katkı sağlayacak olan Teknolojiye Davet Bilişim Zirvesinde halkımızı yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Etkinliğin 14 Ekim Cumartesi günü sabah 10:00’da başlayacağını hatırlatan Hatunoğlu, 18:00’e kadar devam edeceğin söyledi.

 

Bakmadan Geçme