VANGÖLÜSPOR DEPLASMANDAN PUANLA DÖNDÜ

Bölgesel Amatör Lig 1'nci Bölge 1'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Vangölüspor zorlu Muş deplasmanında karşılaştığı Yeşil Vartospor ile 1-1 berabere kalarak haftayı kapattı.

Rıdvan Can

Bölgesel Amatör Lig 1'nci Bölge 1'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Vangölüspor ligin 20'nci haftasında lider Muş temsilcisi Yeşil Varto Spor'un konuğu oldu.

Varto ilçe stadında oynanan maçta Vangölüspor tecrübeli futbolcusu Mazlum Öndil'in 61'nci dakikada kaydettiği golle zorlu deplasmandan bir puanla döndü.

"VANGÖLÜ LİDERİ YUTTU"

Ligde kalma mücadelesi veren Vangölüspor haftanın en büyük sürprizine imza attı. Son haftaların formda takımlarından Vangölüspor Muş temsilcisi lider Yeşil Varto Spor'un konuğu oldu.

İlk yarısı golsüz sona eren maçın ikinci yarısına iyi başlayan Vangölüspor 61'nci dakikada Mazlum Öndil'in kaydettiği golle 1-0 öne geçti..Golden sonra rakip kaleye yüklenen Vangölüspor 68'nci dakikada kalesinde golü gördü. Beraberlik golünün ardından maçta başka gol olmayınca maç 1-1’lik eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla birlikte küme düşme hattı üzerindeki en yakın takipçisi ile arasındaki puan farkını 4 puana çıkaran Vangölüspor ligin 21'nci haftasında Pazar günü Yüksekova Belediyespor'u konuk edecek. Vangölüspor bu kritik maçtan galibiyetle ayrıldığı takdirde ligde kalma adına önemli bir avantaj sağlayacak.

Bakmadan Geçme