VAN'IN KAPANAN GAZETESİ FOX TV'DE

Van'ın bağımsız, tarafsız, özgür gazetesi, yerel gazetelerin sorunlarına dikkat çeken Vansesi'nin dünkü 'Van'ın 38 Yıllık Gazetesi Kapandı' manşet haberi Fox TV'de sabah saatlerinde en çok izlenen İsmail Küçükkaya'nın hazırlayıp sunduğu Çalar Saat programında Türkiye'nin gündemine taşındı.

Burhan Ergin

Van'ın 82 yılık markası; tarafsız, bağımsız, güncel ve ilkeli yayın yapan gazetesi Vansesi haberleriyle ulusal gazete ve televizyonlara Van’ı taşımaya devam ediyor. Türkiye'nin en çok izlenen kanalı Fox TV' 'Çalar Saat haber programında sabah ekrana gelen "Van’ın 38 Yıllık Gazetesi Kapandı" manşet haberimiz program yapımcısı ve sunucusu İsmail Küçükkaya tarafından okundu.

Van'ın sorunlarını, başarılarını, gelişmesini sayfalarına taşıyan kentin sesi, gözü, kulağı, Vanlıların buluşma adresi Vansesi Gazetesi manşet haberiyle Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın hazırlayıp sunduğu Çalar Saat haber programında ekrana gelerek Van’ın sesini bir kez daha milyonlara duyurdu.

İsmail Küçükkaya gazetemizin manşet haberini okuyarak, "Anadolu'nun sesi yerel gazeteler zor günler geçiriyor. Van'ın 38 Yıllık Gazetesi Kapandı. Dünde size Ortadoğu Gazetesi'nin kapandığına dair üzüldüğüm haberi paylaşmıştım. Van, Erciş'in ilk yerel gazetelerinden Erciş Birnisan Gazetesi ilan gelirlerinin kesilmesi, artan ekonomik giderler ve gelirlerin giderleri karşılamaması nedeniyle yayın hayatına son verdi. İfadelerine yer vermişler" dedi.

 

Bakmadan Geçme