VAN'IN ÜRÜNLERİ ANTALYA'DA TANITILIYOR

Antalya Muratpaşa Belediyesi'nin barış, dostluk ve kardeşlik festivali Yöreler Renkler'in 5'incisi devam ediyor. Festivalde stant açan Antalya Van Vakfı, Van'ın ürünlerini tanıttı.

Vansesi Haber Merkezi

Muratpaşa Belediyesi barış, dostluk ve kardeşlik temasıyla düzenlediği Yöreler Renkler Festivali, 5’inci kez Antalyalılarla buluştu. Festivalde Antalya Van Vakfı tarafından sergilenen Van ürünleri yoğun ilgi gördü. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal Van standını ziyaret ederek, Antalya Van Vakfı Kadınlar Kolu ve Yönetim Kurulu Üyesi Başkanı Serpil Dede ile görüş alışverişinde bulundu. 

Antalya Van Vakfı Kadınlar Kolu Başkanı Serpil Dede, festivalde Van'ı en iyi şekilde tanıttıklarını, Van'ın yöresel ürünlerine çok büyük rağbet olduğunu belirterek, "Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen renkler yöreler festivalinde Van Vakfı olarak bizde stant açtık. İlk gün hem Van'ımızı tanıtıp hem de yöremizin ürünlerini satarak Vakfımıza katkıda bulunduk. Festivalin ilk gününü çok güzel bir şekilde geçirdik. Bir hafta boyunca Van'ı tanıtmaya çalışacağız. Burada Van'ımızın çok güzel bir tanıtım oluyor.  Elde ettiğimiz gelirle 45 Vanlı öğrencimize burs vereceğiz. Antalya'da yani Vantalya'da yaşayan tüm halkımıza hizmet sunuyoruz. Gerek Antalya'ya gerekse Antalya dışındaki Vanlı ve Van hayranlarını standımıza davet ediyoruz. Başta Muratpaşa Belediye Başkanımız Ümit Uysal’a, Vakıfımıza ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme