VANLI BASKETÇİLER 5'TE 5 YAPTI

U-16 Kızlar Basketbol Alt Yapı Bölge Şampiyonası tamamlandı. 6 İlden 72 sporcunun katıldığı turnuvada Van Edremit Belediye Spor Kulübü ve Diyarbakır Bağlar Spor Kulübü bir üst turda yarışmaya hak kazandı.

Basketbol Federasyonu Başkanlığı’nın 2016-2017 sezonu faaliyet programında yer alan U-16 Kızlar Basketbol Alt Yapı Bölge Şampiyonası tamamlandı. Elazığ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Yakup Kılıç Spor Salonu’nda yapılan müsabakalara 6 İlden 72 sporcu katıldı.

İl Müdürlüğü’nün koordinesinde gerçekleştirilen organizasyonda dereceye giren takımlar bir üst turda yarışmaya hak kazandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü idarecilerinin katılımları ile ödül töreni gerçekleştirildi.

Gazetemize konuşan Van TÜFAD Başkanı Mehmet Tuğrul, büyük imkânsızlıklara rağmen Van’ı temsil ettiklerini vurgulayarak, önemli başarı elde ettiklerini anlattı.

Edremit Basketbol Kulübünün gösterdiği başarılarından dolayı başta kulüp hocası Uğur Saatçioğlu ve oyuncularını tebrik ettiğini söyleyen Van TÜFAD Başkanı Mehmet Tuğrul, tüm imkânsızlıklara rağmen iyi performans sergilediklerini kaydetti.

20-24 Nisan tarihleri arasında Hatay’da düzenlenecek olan Türkiye yarı finallerinde Van’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyleyen Tuğrul, Vanlı iş adamlarından destek beklediklerini ifade etti.

BİR ÜST TURA YÜKSELEN TAKIMLAR                            

1.Van Edremit Belediye Spor Kulübü

2.Diyarbakır Bağlar Spor Kulübü

 

Bakmadan Geçme