Vanlı Halterciler Türkiye Şampiyonası'na hazır

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Halter Takımı, 21-23 Temmuz tarihleri arasında Van'da yapılacak Türkiye Şampiyonası'nın hazırlıklarını tamamladı.

Vansesi Haber Merkezi

Türkiye Halter Federasyonu’nun 2022 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Ferdi Gençler ve U 23 Halter Şampiyonasına katılacak sporcular, son antrenmanlarını Ferdi Sporlar Merkezi Halter salonunda tamamlayarak, 21-23 Temmuz tarihleri arasında Nur Tatar Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek şampiyonada boy gösterecekler.

Şampiyonada Van adına yarışacak sporcular, Antrenör Cihan Ertunç gözetiminde çalışmalarını tamamlayarak, Van’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini söylediler.

Van’da yapılacak şampiyona hakkında konuşan Halter Antrenörü Cihan Ertunç, iddialı bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, “İlimizde halter branşının yaygınlaşması ve gençlerimizin bu sporu yapmasıyla ilgili çalışmalarımız yoğun bir tempoyla devam ediyor. 21 Temmuz Perşembe günü başlayacak şampiyonada 20 sporcumuz mücadele edecek. Yarışmada zorlanacağımızın farkındayız. Çok iyi hazırlandık. İyi bir kamp dönemi geçirdik.  Sporcularımıza güvenimiz tam. Van’ı en iyi şekilde temsil edecekler. Bu vesileyle gerek kamp dönemimizde, gerekse sporcularımızın eksikleri noktasında önemli katkılar sunan ve her bir sporcumuzla ayrı ayrı ilgilenen Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy’a sporcularımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Van’ın ev sahipliğinde düzenlenecek olan halter şampiyonasına katılacak tüm sporculara başarılar dileyerek, “Sporcularımız uzun bir kamp dönemi yaşadılar. Van’ı en iyi şekilde temsil edeceklerinden şüphemiz yok. Vanlı sporcularımız ve şampiyonaya il dışından katılacak tüm sporcu ve antrenörlerimize başarılar diliyor, seyir keyfi büyük olan bu organizasyona tüm Van halkımızı ve ailelerini davet ediyorum” diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme