• Haberler
  • Güncel
  • Vanlı iş insanı Ekrem Karademir başarılarıyla takdir topluyor

Vanlı iş insanı Ekrem Karademir başarılarıyla takdir topluyor

Ülkemizde çeyrek asırdır maden, inşaat, araç kiralama ve yeme içme sektöründe hizmet veren, başarılarıyla bu zamana kadar birçok defa ödüle layık görülen Karademir Group Yönetim Kurulu Başkanı, Vanlı iş insanı Ekrem Karademir, çalışmalarıyla gönülleri fethederek takdir topluyor.

Ülkemizin dört bir yanına yatırım yaparak ülke ekonomisine ve istihdama önemli katkı sunan Karademir Group Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Karademir, ülkenin gelişmesine destek vermesi için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Ülkemizde maden, inşaat, araç kiralama ve yeme içme sektöründe yaptığı başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren,  Çeyrek asırdır devam eden kömür, inşaat, uzun dönem araç kiralama faaliyetlerini yürüten, Türkiye’nin her yerine yerli ve ithal kömür satışı yapan, aynı zamanda steak house hizmetiyle de yeme içme sektöründe emin adımlarla ilerleyen Karademir Group Yönetim Kurulu Başkanı Vanlı iş insanı Ekrem Karademir ticarette gösterdiği kaliteli hizmet anlayışı, dürüstlüğün yanı sıra toplumsal katkılarıyla da gönülleri fethediyor.

Vanlı iş insanı Ekrem Karademir başarılarıyla takdir topluyor

Luna Food ana sponsorluğunda, Luna Medya Ajans Başkanı Veysel Uluyer ve Genel Müdürü Elifnur Uluyer ile Ratel Medya Kurucu Ortakları Hakan Başak ve Soner Zorluoğlu işbirliği ile düzenlenen 3. Uluslararası Elmas Ödül Töreninde Yılın Genç Girişimci İş İnsanı seçilen Ekrem Karademir, ödülünü ünlü oyuncu Pınar Altuğ Atacan ve Ceyhun Yılmaz’ın elinden aldı.

“ÜLKEMİZE FAYDALI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Gazetemize açıklamalarda bulunan Karademir Group Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Karademir, “Ağzında elmas kaşıkla doğmayanlar başarılı olmak için iki vasfı birlikte taşımaları gerekir. Bunlardan biri doğruluk diğeri ise cesarettir. Doğru ve cesur olursanız başarı sizinle olur. Biz, Karademir grup olarak yüksek cirolu kömür satışından elit konseptte restorant sektörüne kadar geniş bir yelpazede bir birinden farklı İş kollarında hizmet veriyoruz. Yeni iktisadi yüzyılın da zaten birbirini tamamlayan entegre iş kollarından ziyade birbirinden farklı iş kollarının yüzyılı olacağını düşünüyorum. Bu nedenle Karademir Grup Ceo'su olarak tek bir alanda ilerlemek yerine küresel ekonominin genel kabul görmüş doğrularına paralel adımlar atmayı çok önemsiyorum. Bundan sonra da markamızı farklı sektörlerdeki yatırımları ile sağlıklı bir şekilde büyütmeye devam ederek ve istihdam sağlayarak ülkemize faydalı olmaya devam edeceğiz. Bize güvenen, bu değerli ödülü almamıza vesile olan değerli müşterilerimize teşekkür ederim” dedi.

Vanlı iş insanı Ekrem Karademir başarılarıyla takdir topluyor

“KARADEMİR GROUP ÜLKENİN MARKASI HALİNE GELMİŞTİR”

Karademir Group olarak bu zamana kadar önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Ekrem Karademir, “Sürekli kendini geliştirerek hayalleri gerçeğe dönüştüren Karademir Group çeyrek asırdır devam eden kömür, inşaat, uzun dönem araç kiralama faaliyetlerinin yanı sıra yeme içme sektöründe de çalışmalarını başarıyla sürdürmektedir. Çeyrek asrı geride bıraktığımız sektör deneyimimizde sayısız işbirliği sağlayarak ülkemizin zengin maden yataklarından alın teri ve emekle çıkarılıp işlenen kömürleri başarılı bir şekilde iş ortaklarımıza ulaştırdık. Yerli ve ithal kömür satışı yapan firmamız her zaman büyümeyi hedef bilmiş bu sektörde Türkiye’nin her bölgesinde yerli ve ithal kömür satışı ağını genişletmiştir. Karademir Group Kömür, inşaat, uzun dönem araç kiralama ve yeme içme sektöründe de paydaş odaklı yaklaşımı uygulamaları daima ön planda tutmuş ve kaliteli kesintisiz hizmeti işbirlikçilerine nitelikli olarak vermeye devam etmektedir. Daima yenilenen teknolojiyi benimseyen ve dinamik yapımızla yıllardır hizmet vermeyi sürdürdük. Kurulduğumuz ilk günden beri doğal madeni kaynaklarımızın özenle işlenerek satışa sunulduğu sektörümüzde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak önemli işbirliklerine imza attık. Alanında uzman kadromuzun destekleriyle her yıl değişimlerin daha ileri taşımak isteyen firmamızla birlikte benimsediğimiz hedeflerimize odaklandık. Türkiye’nin gelişmekte olan ekonomi ve sanayisine katkıda bulunarak katma değerini artırmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Karademir Group sadece ticari alanda değil; toplumsal katkılarıyla da önemli bir kurum haline gelmiştir” ifadelerini kullandı.

Vanlı iş insanı Ekrem Karademir başarılarıyla takdir topluyor

EKREM KARADEMİR YILIN GİRİŞİMCİ İŞ İNSANI SEÇİLDİ

Luna Food ana sponsorluğunda, Luna Medya Ajans Başkanı Veysel Uluyer ve Genel Müdürü Elifnur Uluyer ile Ratel Medya Kurucu Ortakları Hakan Başak ve Soner Zorluoğlu işbirliği ile düzenlenen 3. Uluslararası Elmas Ödül Töreninde Yılın Genç Girişimci İş İnsanı seçilen Ekrem Karademir, ödülünü ünlü oyuncu Pınar Altuğ Atacan ve Ceyhun Yılmaz’ın elinden aldı. Karademir, yaptığı konuşmada “Ağzında elmas kaşıkla doğmayanlar başarılı olmak için iki vasfı taşımaları gerekir. Bunlardan biri cesaret, diğeri ise doğruluktur. Cesur ve doğru olursanız başarı sizinle gelir. Şahsımı ödüle layık gören herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Vanlı iş insanı Ekrem Karademir başarılarıyla takdir topluyor

Çeyrek asırdır devam eden kömür, inşaat, uzun dönem araç kiralama faaliyetlerini yürüten, Türkiye’nin her yerine yerli ve ithal kömür satışı yapan, aynı zamanda steak house hizmetiyle de yeme içme sektöründe emin adımlarla ilerleyen, Türkiye’nin gelişmekte olan ekonomi ve sanayisine katkıda bulunarak katma değerini artıran Karademir Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Karademir “Yılın Girişimci İş İnsanı” ödülünü aldı. HABER: BURHAN ERGİN

Vanlı iş insanı Ekrem Karademir başarılarıyla takdir topluyorVanlı iş insanı Ekrem Karademir başarılarıyla takdir topluyor

Yorumlar 4
Aslan ailesi 17 Şubat 2024 18:06

Başarıların daim olsun yüreği gibi pek adam

Armanç ailesi 25 Aralık 2023 20:40

Yüreği gibi kendide güzel insan başarıların daim olsun gurur duyduk seninle

Vanlı esnaf 19 Ağustos 2023 01:55

Gurur verici rabbim yolunu açık etsin güzel insan herşeyin en iyisine layıksın

vanlı 16 Ağustos 2023 15:15

Tebrik ederim. Van için büyük bir gurur kaynağısın. Yardımseverliğin ve iyilik dolu kalbinle her daim gönüllerde taht kuracaksın yüreği güzel insan.

Bakmadan Geçme