Vanlı Judocu Türkiye üçüncülüğü ile döndü

Türkiye Judo Federasyonu 2017 faaliyet programında yer alan ve Ordu'da yapılan Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası'na katılan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Takımı Sporcularından Ejder Toktay 50 kiloda Üçüncülük Madalyasının sahibi oldu.

Vansesi Haber Merkezi

 

Türkiye Judo Federasyonu 2017 Faaliyet Programında yer alan ve Ordu'nun Altınordu ilçesinde bulunan Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu'nda 62 ilden 482 erkek 333 bayan toplamda ise 815 sporcunun katılımı ile yapılan Ümitler Türkiye Judo Şampiyonasına katılan, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judocularından Ejder Toktay 50 kiloda üçüncülük madalyasının sahibi oldu.

 

Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen ve Recep Kara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Ümitler Judo Türkiye Şampiyonasını Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ahmet Çoruh, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, kurum amirleri ve birçok sporsever izledi.

 

Recep Kara Spor Salonunda yapılan ödül töreni sonunda konuşan, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi "Dolu dolu bir şampiyonayı daha geride bıraktık. Katılım sağlayan sporcularımıza, kulüplerimize, hakemlerimize ve tüm Ordu'lulara çok teşekkür ederim"

 

Genç sporcuların performanslarını çok beğendiğini dile getiren Huysuz, "Bu gençlerle 2024'ün takımlarını oluşturacağız. Hepsinden çok ümitliyiz. İnşallah Türk judosu bu sporcularımızın sayesinde çok daha iyi yerlere gelecektir" diye konuştu.

 

Dört gün boyunca Recep Kara Spor Salonu'nda devam eden; Ümitler Judo Türkiye Şampiyonasında rakiplerini yenebilmek amacıyla minderde kıyasıya mücadele sergileyerek hünerini gösteren ve 50 kiloda, Van'a üçüncülük madalyası kazandıran Ejder Toktay'ın Milli Judo Antrenörü Rakip Aslan ise yaptığı açıklamasında şunları söyledi; "Türkiye Judo Federasyonumuz tarafından Ordu'da 62 ilden 815 judocumuzun katılımları ile düzenlenen, Ümitler Türkiye Judo Şampiyonasında dereceye girebilmek için rakipleri ile kıyasıya mücadele sergileyerek ilimize üçüncülük madalyasını kazandıran başta sporcumuz Ejder Toktay'ı ve burada centilmence mücadele sergileyip başarılı dereceler elde eden bütün sporcularımızı ve antrenörlerimizi de bir kez daha yürekten kutluyoruz. Buradan son olarak ilimiz adına bu aldığımız güzel başarılarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen başta il müdürlüğümüz olmak üzere bütün emeği geçenlere ve bu güzel organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen bütün herkese kendim ve sporcularım adına çok teşekkür ediyoruz"  

Bakmadan Geçme