VANLI MASTERLER DERNEK BİNASINA KAVUŞTU

Başkanlığını eski profesyonel futbolculardan Enver Azbay'ın yaptığı ve 50 üyesi bulunan Van Masterler Derneği, yeni binasına kavuştu.

Rıdvan Can

 

Vanlı efsane futbolcular; Enver Azbay, Zeki Yılmaz, Metin Şevgin, Yaşar Bitiktaş, Bengin Çakay, Yavuz Sağdinç, Davut Yıldırım, Servet Şahar, Fahri Baştürk ve Alkan Ayhan birlikteliğinde kurulan Van Masterler Derneği, kuruluşunun ardından, şimdi de işlerini yürütecekleri yeni bir binaya kavuştular.

Geçtiğimiz aylarda yapılan Van Masterler Derneği kongresinde Enver Azbay Başkanlığa, Zeki Yılmaz ise Başkan Yardımcılığına getirilmişti. Dernek binasında bir açıklama yapan Van Masterler Dernek Başkanı Enver Azbay, her yıl Antalya'da farklı turnuvalarda Van'ı başarıyla temsil etmenin haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Futbola uzun yıllar hizmet vermiş futbolcuların bir çatı altında tekrar bu hizmete devam etmelerinin mutluluk verici olduğunu sözlerine ekleyen Dernek Başkanı Enver Azbay, “Van Masterler Derneği olarak bir binamız yoktu. Bizler yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, dernek binası konusunda konuştuk. Bugün dernek binamıza kavuştuk. Bizler Van'ın eski futbolcuları olarak özellikle spor alanında Van'ın gençlerine örnek olmayı hedefliyoruz. Oluşturduğumuz bu güzel aile ortamı ile ilimizi katıldığımız ulusal ve uluslararası futbol turnuvalarında en iyi şekilde temsil edebilmek, yapacağımız sosyal farkındalık projelerimizle paylaşmanın, dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemini insanlarımıza anlatabilmek ve iyi örnek olabilmek asıl hedefimizdir. Bu oluşumun kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür eder, dernek binamızın Van halkına, spor camiasına ve tüm Masterlere hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme