VANLI MASTERLER KUPA İÇİN GİTTİ

Antalya Masterler Derneği ve Fanatic Tour iş birliği ile her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Türkiye Masterler Cumhuriyet Kupası futbol turnuvası bu yıl 16-20 Ekim tarihlerinde Manavgat Starlight Resort Hotelde gerçekleştirilecek.

Rıdvan Can

 

Van Masterleri'nin katıldığı turnuvada 8'i yurt dışından olmak üzere toplam 32 takım şampiyonluk mücadelesi verecek.

 

Turnuvada Van'ı temsil edecek olan Van Masterler Derneği Başkanı Zeki Yılmaz yönetiminde 25 kişilik futbolcu kafilesiyle Antalya'ya gitti. Turnuva öncesi gazetemize konuşan Van Masterler Derneği Başkan Zeki Yılmaz, "Antalya Masterler Derneği ve Fanatic Tuor tarafından ortaklaşa düzenlenen Uluslararası futbol organizasyonunu düzenleyen Antalya Masteler Derneği Başkanı Mehmet Hakan Onkur ve ekibine bizleri de bu önemli organizasyona davet ettikleri için teşekkür ediyorum.  Turnuvaya katılan takımlara başarılar diliyorum" dedi. 

Her yıl geleneksel olarak Antalya'da düzenlenen Uluslararası Türkiye Masterler futbol turnuvasına Van'ı temsilen bu yılda katıldıklarını sözlerine ekleyen Yılmaz,  "Uluslararası Masterler Futbol Turnuvasında ilimizi başarıyla temsil etmekteyiz. 16-21 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan turnuvada Fair-Play çerçevesinde ilimizi en güzel şekilde temsil edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme