VANLI MASTERLER TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ

Her yıl geleneksel olarak Antalya'da düzenlenen Türkiye ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden önemli master takımlarının katıldığı Antalya Soccer Cup 2015 masterler futbol turnuvasına C Grubunda katılan Van futbolunun önemli isimlerinin bir araya gelerek kurduğu Van Masterler futbol takımı Antalya Soccer Cup 2015 turnuvasında Van'ı en iyi şekilde temsil ederek turnuvada üçüncü oldu.

Rıdvan CAN

Star 2000 Cafe sponsorluğunda Van Masterler grup maçlarında Akhisar'la 1-1 berabere kalıp Antalya'yı 2-1, Balçova'yı 3-0 yenerek grup birincisi olarak bir üst tura çıkma başarısı sağladı. Van Masterler B-Grubunu ikinci sırada tamamlayan Kayserispor'la karşılaştı. Kayseri'yi 3-1, geçerek adını çeyrek finale yazdırdı. Çeyrek finalde ise, Kosova'yı 1-0 yenen Van Masterler yarı finale yükseldi. Yarı finalde Afyon'a 1-3 yenilen temsilcimiz üçüncülük maçı oynamaya hak kazandı. Üçüncülük maçında ise, Konya'yı 3-0'la geçen Van ekibi turnuvada24 takım arasında 3. oldu.

Ergin Çiftçi; Turnuva'nın En Centilmen Takımı Seçildik…

Antalya Soccer Cup 2015'in sona ermesinden sonra turnuvaya katılan takımlara plaketler verildi.

Turnuvayla ilgili Van masterler takımı genel kordinatörü Ergin Çiftçi, Antalya Soccer Cup 2015 turnuvası ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, katılmış olduğumuz turnuvada Van'ı temsilen grubumuzda oynadığımız grup maçlarında 4 galibiyet aldık. Turnuva'da çeyrek final, yarı final maçlarında, da başarı elde edip final maçına çıktık. Final maçında şansız bir mağlubiyet aldık ve turnuvada üçüncülük maçı oynayarak rakibimizi yenerek turnuva üçüncüsü olduk. Turnuvada farklı ülkelerden ve Türkiye'nin farklı illerinden gelen takımlar ile oynayarak kaynaştık. Kentimizi temsil etme tanıtma ve dostlukların gelişmesi adına organizasyon gayet başarılı bir şekilde geçti. Antalya'da centilmenliğimiz ile ön plana çıkıp turnuvaya katılan takımların idarecilerinden ve tertip komitesinden olumlu tepkiler aldık.  Van Masterler olmak üzere tüm takım arkadaşlarımıza, ekibimizde bulunan herkese, katılımcı tüm takımlara, maddi ve manevi anlamda yanımızda olan dostlarımıza ve sponsorumuz olan Star 2000 Cafe'ye teşekkür ederiz" dedi.

Bakmadan Geçme