VANLI MASTERLER YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Van Masterler Derneği 16-21 Ekim tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek Uluslararası Türkiye Masterler futbol turnuvası öncesi Elite World Otel'in ev sahipliğinde yemekte bir araya geldi.

Rıdvan Can

 

Geçmişte profesyonel futbol takımlarında forma giyen ve şimdi belli bir yaşa gelmiş sporcu ve teknik sorumlulardan oluşan Vanlı masterler, Elite World Otel'deki yemekte bir araya geldi.

Yemekli programa; Van Masterler Derneği Başkanı Zeki Yılmaz ve Masterler Takımı sporcularının yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü Şükrü Akyüz, Vansesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erdal Perihan ile Yazı İşleri Müdürü İkram Kali, Bölge Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Bişar Ulutaş ve Spor Müdürü Salih Deniz, Havadis Gazetesi İmtiyaz sahibi Ayhan Yazlık ve Muhabir Nazlı Timur, İlaç Radyo imtiyaz sahibi Özkan Altunkaynak katıldı.

Kendilerini yemekli organizasyonda ağırlayan Otelin Genel Müdürü Oktay Aksoy'a teşekkür ederek konuşmasına başlayan Van Masterler Derneği Başkanı Zeki Yılmaz, 16-21 Ekim tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek Türkiye Masterler Futbol Şampiyonası'nda Van'ı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarını belirtti.

Yılmaz, Antalya Fanatic Tuor tarafından düzenlenen Türkiye Uluslararası Masterler futbol turnuvasına bu yıl da katılacaklarını söyleyerek, Van'ı temsilen Antalya Manavgat Side de düzenlenecek Uluslararası Masterler Türkiye şampiyonasında Van'ı temsil edeceklerini vurguladı.

Geçtiğimiz yıllarda Van ekibi olarak gerek fair play ödülü, gerekse gol krallığı gibi ödüllere layık görüldüklerini dile getiren Yılmaz, bu yıl da aynı başarıyı gerçekleştirmeye gayret edeceklerini vurguladı.

Bakmadan Geçme