Vanlı Öğrencileri Dadaş için Evinde Hatim Okuttu

Van Atatürk Lisesi efsane müdürü Servet Aydınoğlu'nun ailesini evinde ziyaret eden öğrencileri namı diğer Dadaş için hatim okuttu.

Geçen hafta  hayata gözlerini yuman  Van Atatürk Lisesi Eski Müdürü, İstanbul Özel Çavuşoğlu Lisesi, Fenerbahçe Lisesi müdürlülükleri görevlerinde bulunan, Van'da eğitimde bir  döneme ismini yazdıran, Van halk oyunlarına büyük emek veren namı diğer Dadaş'ın-  Servet Aydınoğlu'nun ailesini zyaret eden Vanlı öğrencileri müdürlerinin vefatının 7'sinde ailesini yalnız bırakmadı. 

Merhum  Servet Aydınoğlu'nun  acısını ve yokluğunu eşi Hatice Aydınoğlu, kızları Dicle Aydınoğlu Avcı, Feza Aydınoğlu, Berivan Aydınoğlu ile paylaşan vefa gösteren öğrencilere sosyal medyada Van Atatürk Lisesi Servet Aydınoğlu'nu görenler ve 1970 sonrası ismiyle  grup kurarak bir araya gelen grubun başkanı Halide Şenol Demirhan ve üyelerden Muhammet Veysel Zortul aileleriyle birlikte eşlik etti. Aydınoğlu ailesinin  İstanbul'da bulunan  evlerinde gerçekleşen ziyarette hatim ve dua okunmasının ardından Dadaş'ın unutulmaz anıları dile getirilerek sevgi ve rahmetle yadedildi

Bakmadan Geçme