VANLI SANATÇIDAN VAN VAKFI'NA ANLAMLI DESTEK

Koro şefi, TRT sanatçısı Vanlı Mehmet Özkaya, İstanbul Alaşehir'de 8 Şubat 2020 Cumartesi günü Mustafa Saffet Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan ünlü şair, şarkı sözü yazarı Ahmet Selçuk İlkan'ın şiirleriyle sahne alacağı, yönetmenliğini Mehmet Özkaya'nın yaptığı Türk Müziği konserinin gelirini Vanlı kız öğrencilerinin eğitimine harcanmak üzere Van Kültür ve Dayanışma Vakfı'na bağışladı. Özkaya İstanbul'daki Vanlıları ve Van dostlarını konsere davet etti.

Burhan Ergin

 

İstanbul Beyoğlu'nda "Sen de yapabilirsin" sloganıyla yola çıkarak "Mehmet Özkaya Akademi Stüdyo" adıyla akademi kuran, şan, solfej, pro-dj, sunuculuk, diksiyon, TV gibi derslerin yanı sıra albüm, single çalışması, aranje, klip ve tanıtım filmi çekimi gibi hizmetler veren TRT sanatçısı sosyal sorumluluk projelerine katı sağlayan,  Van'da solo ve koro konserler düzenleyen Vanlı Mehmet Özkaya'dan Van Vakfı'na anlamlı destek geldi.

Sanatçı, eğitimci, program yapımcısı, sanat yönetmeni, koro şefi ve bestekâr Mehmet Özkaya, 08 Şubat 2020 Cumartesi günü İstanbul Ataşehir Mustafa Saffet Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan, ünlü şair Ahmet Selçuk İlkan'ın da şiirleriyle sahne alacağı Mehmet Özkaya Türk Müziği Hicaz Korosu Hicaz Faslı ve Suat Sayın Besteleri Konserinin tüm gelirini Vanlı kız çocuklarının eğitimine harcanmak üzere Van Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'na bağışladı.

Kız çocukların eğitimine katkı sağlamayı amaçlayan konserin farklı bir anlam taşıdığını, belirten, Özkaya, "Bu amaçla Van Kültür ve Dayanışma Vakfı ile işbirliği yaptık. Bir kız çocuğumuzun eğitimine, başarısına katkı sağlayabilirsek bundan mutluluk duyarız. Bundan sonra da kültür ve sanat alanında Van Vakfımıza katkı sağlamaya devam edeceğiz" dedi.

Mehmet Özkaya Türk Müziği Hicaz Korusu Hicaz Faslı ve Suat Sayın Besteleri Konserini izlemek isteyen sanatseverler konser biletini Van Vakfı Eğitim Kültür ve Sosyal Sorumluluk Projeleri Komisyonu Başkanı Çetin Evren'den temin edilebilecekleri belirtildi. Konsere Vanlıların, Van dostlarının ve sanatseverlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

 

 

Bakmadan Geçme