Vanlı Ülkücülerden Bahçeli'ye tepki

Van Eski Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Emin Talay, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye tepki gösterdi.

Vansesi Haber Merkezi

Van Eski Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Emin Talay MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yazdığı ve sosyal medyada paylaştığı mektupta, "Devri iktidarınızda davaya hizmet etmiş bütün ülkücülerin hepsi dışlandı, bugün ise paralelci olmakla suçlanmaktayız" diyerek sert tepki gösterdi.

Van Eski Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Emin Talay Bahçeli'ye yazdığı mektubunda şu ifadelere yer verdi; "Sayın Genel Başkanım; Ben 1969'da Adana'da yapılan büyük kongreye Van delegesi olarak katıldım. 1971, 1972, 1973 yıllarında Van ülkü ocağı yönetim kurulu üyesi olarak görev aldım. 1976, 1977, 1978 yılı ortasına kadar Van ülkü ocağı başkanlığını yaptım. Davanın bir neferi olarak hizmet ettim. Van ülkü ocaklarından yetişenler davamızın neferleri olarak bugüne kadar başları dik alınları açık hizmet etmeye devam emekteyiz. Ancak devri iktidarınızda davaya hizmet etmiş bütün ülkücülerin hepsi dışlandı, bugün ise paralelci olmakla suçlanmaktayız. Sayın Genel Başkanım; kusura bakmayın ben ve benim gibiler davaya canını vermiş, vermeye hazır ülkücüleriz. Paralelci yaftası vurmak hiçbir kimsenin haddi değildir. Sizler istemeseniz bile bizler bu kutsal davaya bir nefer olarak mezara kadar canla başla devam edeceğiz"

Bakmadan Geçme