Vanlı yazarlar Aksaray, Kayseri ve Çorum fuarında

Son zamanlarda düzenlenen kitap fuarlarında Van'ı en iyi şekilde temsil eden Vanlı yazarlar, Aksaray, Kayseri ve Çorum Kitap Fuarına katılacak.

Evren Doğruer

Vanlı yazarlar Leyla Mihrinaz Engin, Yaşar Adıyaman Yılmaz Şit, Erdal Şahin, Menduh Bayezit, Hasan Ortakaya, Gürkan Karahan, Battal Çetine, Necla Arpa Gülaçar, Mustafa Demirci, Ayşe Erguven Özden, Zelal Kıran ve Tahirhan Uysal 8-16 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Aksaray kitap fuarı, 14-23 Ekim tarihleri arası Kayseri kitap fuarı ve 14-23 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 10. Çorum Kitap Fuarına katılacaklar. Gazetemiz yazarı Yaşar Adıyaman, 80 yayınevi, 100 yazarın katılacağı Çorum Kitap Fuarında 18-19 Ekim tarihleri arasında okurlarıyla bir araya gelecek.

Gazetemize konuşan Vanlı yazar Yaşar Adıyaman, “Van'da kurulan Simer Yayınevi son dönemlerde Kayseri'de merkez şube ve matbaa çalışmalarını Ankara'da ulusal ve uluslararası arenada yayıncılık alanında ismini duyurmaya çalışıyor. Merkez şubesi Kayseri'de bulunan Simer Yayınevi yazarları ile birlikte fuardan fuara koşuyor. Yazarlarımız Leyla Mihrinaz Engin, Yılmaz Şit, Erdal Şahin, Menduh Bayezit, Hasan Ortakaya, Gürkan Karahan, Battal Çetine, Necla Arpa Gülaçar, Mustafa Demirci, Ayşe Erguven Özden, Zelal Kıran ve Tahirhan Uysal düzenlenen fuarlara katılmaktadır. 08-16 Ekim Aksaray Kitap Fuarına 10 yazar, 14-23 Ekim Kayser Kitap Fuarına 13 yazar 14-23 Ekim Çorum Kitap Fuarına 7 yazar ile katılım sağlayacaktır. Bünyesinde 100’den fazla yazarı bulunan Simer Yayınevi çocuk kitapları, öykü, roman deneme, şiir, araştırma, tarih ve kültür tarzında kitaplar ile fuarlarda yer almaktadır. Simer Yayınevi son yıllarda adını ülkemizde en iyi yayınevleri arasında duyurarak önemli bir ivme yakalamış durumdadır” dedi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme