Vanlılar Beşyol Ferit Melen Meydanı'na Akıyor

Vanlılar bu akşam Beşyol Ferit Melen Meydanı’nda yapılacak olan mitinge erken saatlerden itibaren katılmaya başladı.

Vansesi Özel Haber
FETÖ/PDY terör örgütü mensupları tarafından yapılan darbe girişiminin ilk gününden bu yana milli irade nöbeti tutan Vanlılar   bu gece İstanbul Yenkapı'da yapılacak dev mitingle birlikte  nöbeti  marşlarla, türkülerle,şiirlerle milli mücadele ruhuyla noktalayacak.
İstiklal, bağımsızlıki Cumhurşyet, demokrasi diyen Vanlılar araçları ve yay olarak  Beşyol Ferit Melen Meydanı'na gelmeye başladılar.
İstanbul'da 3 milyon kişinin katılması beklenen  Cumhurbaşkanı Recep Tayyişp  Erdoğan,  AK Parti Genel Başkanı Başbkanan  Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kılıçtaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılacğı  ve birlik beraberlik mesajlarının verileceği  Şehitler ve Demokrasi Mitingi heyecanı Van'da da yaşanıyor. Van'da   mitinge on binlerce Vanlının katılması bekleniyor. Erken saatlerden itibaren ellerinde Türk bayrağı taşıyan Vanılar Beşyol Ferit Melen Meydanı'na akın etmeye başladı.Van mitingini görekemli gececeği alana kurulacak  dev ekranlarla canlı yayında İstanbul mitingi de  takip edilecek.

Bakmadan Geçme