Vanlılar Vali Bilmez'den hizmet bekliyor!

Sorunların çözümü ve yapılacak hizmetler Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'i bekliyor. Bundan sonra Vanlılara hizmet yapacak ve hesap verecek olan Vali Bilmez'dir.

İçişleri Bakanlığı tarafından Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bedia Özgökçe Ertan'ın görevinden uzaklaştırılmasının ardından Vali Mehmet Emin Bilmez, Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili/Kayyım olarak atanarak göreve başladı. İlk aşamada daire başkanları seviyesinde görev değişimleri yapan, belediye meclisini fesheden Vali Bilmez, bazı isimleri görevden alarak yerlerine yeni isimleri atadı.  İdari yapılanmanın bir süre daha devam edeceği, yeni ekip kurulmasında mülkü idareden de atama olabileceği ileri sürülüyor.

 

Büyükşehir/ Bütünşehir olan bir buçuk milyona yakın nüfusa sahip bölgenin en önemli, en hareketli stratejik kentidir. Merkezden en uzaktaki mahalle eski adıyla köylere kadar kısa, orta ve uzun vadede çözüm bekleyen sorunlar, hayata geçirilmesi gereken zorunlu ve acil hizmetler var.

 

Sorunların çözümü ve yapılacak hizmetler Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'i bekliyor. Bundan sonra Vanlılara hizmet yapacak ve hesap verecek olan Vali Bilmez'dir. O nedenle zaman kaybetmeden çalışmalara başlanılması gerekir, zira her koşulda sürekli kaybeden Van'ın artık kaybetmeye, beklemeye tahammülü yoktur.

 

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Bakmadan Geçme