Vanlılardan Lassa'ya teşekkür

Türkiye'nin en büyük lastik markası olarak, üstün kalite ve deneyimle sağlam lastikler üreten Lassa, Van'ın kurtuluşunun 100. yılını unutmadı. Lassa hazırladığı kutlama afişinde Vanspor'un renkleri de olan kırmızı- siyah zemin üzerinde 2 Nisan 1918 ve Van'ın kurtuluşunun 100. yılı ifadelerine yer verdi.

Evren Doğruer

 

Türkiye'nin en büyük araç lastiği üreten firmalarından Lassa hazırladığı özel ilanla Van'ın düşman işgalinden kuruluşunun 100. yılı ve Dünya Vanlılar Günü kutlamalarına katıldı.

Yüksek teknoloji ve deneyimle Türkiye yollarına uygun, dayanıklı ve uzun ömürlü lastikler üreten, müşterilerinin güvenli yolculuklar yapmasını sağlayan,  Bağımsız Alman test kuruluşu TÜV SUD' den sertifikalı ürünleriyle dünya standartlarında, üstün üretim kalitesini ve benzersiz performansını tescil ettiren Lassa 'nın diğer kuruluşlara örnek olacak 2 Nisan kutlama ilanı Vanlılardan büyük ilgi gördü. Vanlılar sosyal medyada Lassa'ya memnuniyetlerini ifade eden yorumlar paylaştılar.

En yaygın bayi ağına sahip lastik markası olarak Sabancı güvencesi ile Türk malı lastikleri dünyanın dört tarafın ihraç eden Türkiye'nin gururu Lassa'nın 2 Nisan kutlama afişinin ön planında 1915'de Rus ve Ermeni çetelerince yakılıp yıkılan eski Van şehrinin yer aldığı Van kalesinin heybetli görüntüsü, arka planda Van'ın 20 Mayıs 1915 işgalin ve kara günlerini simgeleyen siyah ve 2 Nisan 1918 kurtuluşunu simgeleyen kırmızı renklerden oluşan fon yer aldı.  Lassa afişinde Vanspor'un renkleri de olan kırmızı- siyah zemin üzerinde 2 Nisan 1918 altında Van'ın kurtuluşunun 100. yılı ifadesine yer verildi.

 Van'dan ekonomik kazanç elde eden birçok kurumun Van'ın kurtuluşun 100. yılını 2 Nisan'ı görmezden geldiğini belirten Vanlılar, Türkiye'nin önemli kuruluşlarından Lassa'nın Van'ın kurtuluşu duyarlılığına teşekkür ettiler.

Bakmadan Geçme