Vansesi Gazetesi Fox TV'de

Van'ın sesi, gözü, kulağı Vansesi Gazetesi'nin bugünkü manşet haberi Fox TV'de sabah saatlerinde en çok izlenen İsmail Küçükkaya'nın hazırlayıp sunduğu Çalar Saat programında ekrana geldi.

Evren Doğruer

Van’ın önemli sorunlarını sık sık manşetleriyle gündeme getiren, çözüm üreten Van’ın en köklü gazetesi Vansesi Gazetesi İpekyolu ilçesinin sağlık sorununu gündeme taşıdı.  Vansesi Gazetesi, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi İpekyolu Ek binasında yaşanan doktor sıkıntısını gündeme taşıdı.  

Türkiye’nin en çok izlenen kanalı Fox TV' 'Çalar Saat haber programında sabah ekrana gelen gazetemizin manşetinde yer alan  “Ya Çalıştırın Yada Kapatın” manşet haberimiz program yapımcısı ve sunucusu İsmail Küçükkaya tarafından okundu.
Van’ın sorunlarını, başarılarını, gelişmesini ve sevinçlerini sayfalarına taşıyan Van’ın 81 yıllık sesi,  gözü kulağı, Vanlıların buluşma adresi Vansesi Gazetesi bugünkü haberiyle Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın hazırlayıp sunduğu Çalar Saat haber programında ekrana gelerek Van’ın sesini duyurdu. 

 

 

Bakmadan Geçme