Vansesi Gazetesi NOW TV'de

Van ve ülke sorunlarını gündeme taşıyarak çözüm önerileriyle dikkat çeken Vansesi Gazetesi, sabah saatlerinde Türkiye'nin en çok izlenen haber programı NOW TV'de İlker Karagöz ve ekip arkadaşlarının hazırlayıp sunduğu Çalar Saat haber programında ekrana geldi. 

Kurulduğu günden bu yana Van’ın sorunlarını tespit edip çözümü için çaba sarf ederek, vatandaşların yaşadığı ekonomik sıkıntıları dile getirerek gündeme taşıyıp çözüm önerileri sunan Vansesi Gazetesi, "Et fiyatlarına çözüm bekleniyor" manşet haberiyle Türkiye’nin en çok izlenen haber kanalı NOW TV'de ekrana geldi. 

Vansesi Gazetesi, 87 yıllık geçmişiyle Van'ın bir asıra yakın tek markası olmasının yanı sıra, Vanlıların, gözü, kulağı, buluşma adresi ve gür sesi olarak yoluna devam ediyor. Vansesi’nin amacı, ülke geneli ve Van’ın sorunlarına çözüm üretmek ve Van'ın gelişimine katkı sağlamaktır.

Vansesi Gazetesi NOW TV'de

Vansesi Gazetesi, geçmişte olduğu gibi bugün de ülkemiz ve memleketimiz için çaba sarf etmeye devam edecektir. Tarafsız ve güvenilir habercilik anlayışıyla ön plana çıkan Vansesi, Van'ın sorunlarını dile getirirken aynı zamanda başarılarını ve sevinçlerini de sayfalarında paylaşmaktadır. Vanlıların sesi olarak görev yapan Vansesi Gazetesi, toplumun nabzını tutarak çözüm odaklı haber ve gazetecilik yapmaktadır.

Vansesi’nin öncelikli hedefi, vatandaşların yaşadığı ekonomik sıkıntıları gündeme taşıyarak çözüm önerileri sunmaktır. "Et fiyatlarına çözüm bekleniyor" başlıklı haber, bu çerçevede ele alınmış ve NOW TV'de İlker Karagöz tarafından sunulan Çalar Saat programında yayınlanmaya değer bulmuştur. Geçmiş yıllarda 6-7 milyon küçükbaş hayvan sayısıyla Türkiye’de ilk sırada yer alan Van, bugün 2 buçuk, 3 milyon hayvan sayısıyla yine ilk sırada yer almasına rağmen et fiyatlarının astronomik rakamlara ulaşmasıyla vatandaşlar et’e ulaşmakta büyük sıkıntı yaşamaktadırlar. Vansesi Gazetesi, ulusal gazete ve televizyonlara konu olmayı başaran özel haberleriyle dikkat çekmeye devam etmektedir.

Vansesi Gazetesi, tarafsızlık ilkesiyle hareket ederek güncel ve ilkeli yayıncılık anlayışını sürdürmektedir. Van'ın 87 yıllık tek markası olarak, Vanlıları bilgilendirmek, sorunlarına çözüm bulmak ve memleketin gelişimine katkı sağlamak için çalışmalarını sürdürecektir.

Vansesi Gazetesi NOW TV'de

Bakmadan Geçme