VANSESİ UÇANKUŞ TV'DE

Van-Bahçesaray karayolunda 41 kişinin hayatını kaybettiği, 84 kişinin yaralandığı iki çığ faciasında 'Yüreğimize Çığ Düştü' manşet haberiyle Tolga Özdeniz ve Ece Pirim'in sunduğu Günaydın Uçankuş haber programında Vansesi Gazetesi, Türkiye gündemine taşındı. Sunucular Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü İkram Kali ile canlı telefon bağlantısı kurarak yaşanan çığ felaketiyle ilgili bilgi aldı.

Burhan Ergin

Van'ın 82 yıllık markası; tarafsız, bağımsız, özgür, güncel ve ilkeli yayın yapan gazetesi Vansesi, haberleri ve kalitesiyle ulusal gazete ve televizyonlara konu olmaya devam ediyor. Türkiye'nin önemli kanalları arasında yer alan Günaydın Uçankuş haber programında ekrana gelen "Yüreğimize Çığ Düştü" manşet haberimiz program yapımcıları ve sunucuları Tolga Özdeniz ile Ece Pirim tarafından okundu. Günaydın Uçankuş haber programında gazetemizin Yazı İşleri Müdürü İkram Kali ile telefon bağlantısı kurularak yaşanan çığ faciasıyla ilgili önemli bilgiler alındı.

Vansesi, özellikle 2011 depremlerinden sonra Van'ın vergi, kentsel dönüşüm, stadyum, kütüphane, otogar, semt sahaları, konferans ve kültür merkezi, işsizlik, Tekel binası, eski okul isimlerinin geri verilmesi, uçak seferleri ve bilet fiyatları, TOKİ konutlarında oturan vatandaşların sorunları, ulaşım gibi konuları haber ve köşe yazılarıyla gündeme getirerek çözüm bulunması çağrısında bulunmaya devam ediyor.

Vansesi'nin dikkat çekerek ses getiren özel haberleri ulusal televizyon ekranlarına çıkarak Türkiye gündemine taşınmaya devam ediyor.  

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme