• Haberler
  • Spor
  • Vanspor, Ağrıspor'la son hazırlık maçına çıkıyor

Vanspor, Ağrıspor'la son hazırlık maçına çıkıyor

Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Vanspor, ikinci kamp dönemini Kayseri'de tamamlayarak hafta başı Van'a döndü. Kırmızı-Siyahlı temsilcimiz 2024-2025 sezonuna iddialı bir başlangıç yapmak için çalışmalarını sürdürürken, Cumartesi günü saat 17:00'da Ağrıspor'la hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. 

Teknik Direktörü Tahsin Tam yönetiminde yoğun bir çalışma temposu geçiren Vanspor, Kayseri hazırlık kampında fiziksel ve taktiksel anlamda önemli bir aşama kaydetti. Kamp süresince çeşitli antrenmanlar ve hazırlık maçları yaparak takımın hazırlanması, eksiklik hissedilen mevkilerine tedbirler alınması,  yapılan transferlerle eksiklerin giderilmesi sağlanarak takım, yeni sezon öncesinde önemli bir tecrübe kazandı.
Vanspor, ikinci kamp döneminin ardından Van'a dönerek çalışmalarını Van’da sürdürüyor. Takım, sezon öncesi son hazırlıklarını yaparak lige en iyi şekilde başlamak için yoğun şekilde çalışıyor.

Vanspor, Cumartesi günü saat 17:00'da Şahabettin Özarslaner Spor Tesislerinde Ağrıspor ile hazırlık maçına çıkacak. Bu karşılaşma, Vanspor'un sezon öncesi son testlerinden biri olacak.

Teknik Direktör Tahsin Tam, Ağrıspor maçının takım için önemli bir fırsat olduğunu belirterek, "Kayseri'de iyi bir kamp dönemi geçirdik. Oyuncularımız hem fiziksel hem de taktiksel olarak önemli bir gelişim gösterdi. Ağrıspor maçı bizim için son hazırlık maçı olacak. Bu karşılaşmada oyuncularımızın performansını gözlemleme ve eksiklerimizi tespit edip giderme fırsatı bulacağız. Yapılacak son rötuşlarla sezona hazır hale geleceğiz” dedi.

Vanspor taraftarlarını, Ağrıspor maçı heyecanı sardı. Takımın yeni sezon hedefleri ve takıma yeni katılan transferleri merakla bekleyen taraftarlar, Şahabettin Özarslaner Spor Tesislerinde takımlarını desteklemek için hazırlanıyor.

Vanspor, yeni sezon hedeflerini yüksek tutmuş durumda. Takım, lige iyi bir başlangıç yaparak başarıyla geçirmek istiyor. Ağrıspor maçı, Vanspor'un sezon öncesi son hazırlık aşamasında takımın ilk onbirinin belirlenmesi takımın şekillenmesi açısından önemli bir maç olacak. 

Bakmadan Geçme