Vanspor-Bucaspor maçı ertelendi mi?

Van'da etkili olan kar yağışı sonrası yarın oynanacak Vanspor, Bucaspor maçı için Van Atatürk Şehir Stadında kar temizleme çalışmaları sürüyor. Maçın ertelenmesiyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor yarın saat 12:30’da ikinci devrenin ilk maçında Bucaspor’la karşılaşacak. Van’da dün geceden bu yana etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken hava koşulları nedeniyle maçın ertelenmesi gündeme geldi. Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı ekipler Van Atatürk Şehir Stadında maçın oynanması için karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Maçın ertelemesiyle ilgili resmi açıklama yapılmazken, maçın oynanıp oynanmayacağı merak ediliyor.

İKİ TAKIMIN İLK DEVRE KARNESİ

Ligin 11. haftasını bay geçen Vanspor ligde oynadığı 18 maçta 10 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyetle 34 puanla beşinci sırada yer alırken, rakip fileleri 26 kez havalandırıp kalesinde 21 gol gördü.

Ligin onuncu haftasını bay geçen, bir maç eksiği bulunan Bucaspor, ligde oynadığı 17 maçta 9 galibiyet, 7 beraberlik, 1 mağlubiyetle 34 puan ve averajla üçüncü sırada yer alırken, rakip fileleri 23 kez havalandırıp kalesinde 9 gol gördü.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme