• Haberler
  • Spor
  • Vanspor, Bucaspor maçının adamı Harun Kavaklıdere

Vanspor, Bucaspor maçının adamı Harun Kavaklıdere

Ligin ilk maçında deplasmanda İzmir ekibi şampiyon adayı takımlardan Bucaspor'u 1-0 yenerek 3 puanla lige başlayan Vanspor'da golü kaydeden Harun Kavaklıdere taraftardan tam not alarak maçın adamı seçildi.

Vanspor, Bucaspor maçının adamı Harun Kavaklıdere
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor deplasmanda Bucaspor’u 1-0 mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yaptı. 18. dakikada kaydettiği golle Kırmızı Siyahlı temsilcimize galibiyeti getiren genç futbolcumuz yeni transfer Harun Kavaklıdere taraftarın gönlünü kazandı. Vanspor aldığı galibiyetle 3 puanla yedinci sırada yer aldı.

Vanspor 3 Eylül Pazar günü saat 16:00’da sahasında Adıyamanspor’u konuk edecek.

İzmir’in güçlü takımlarından Bucaspor karşısında aldığı galibiyetle taraftarını sevindiren Vanspor Pazartesi günü kente dönerek Mustafa Sarıgül teknik sorumluluğunda Adıyamanspor maçı hazırlıklarına başladı.

HARUN KAVAKLIDERE KİMDİR?

1998 yılında Manisa'da dünyaya gelen Harun Kavaklıdere, futbola Turgutlu Altyapısı'nda başladı. Daha sonra Büyükşehir Belediyesi Bodrumspor ile profesyonel futbol hayatına adım atana Harun Kavaklıdere, 12 Bingölspor, Antalyaspor, Bodrumspor, Menemenspor, Karacabey Belediyespor ve Serik Belediyespor formalarını terletti.

Kariyerinde 161 resmi maça çıkan Harun Kavaklıdere, 39 gol atıp, 8 asist katkısında bulunurken, bu periyotta 19 sarı kart gördü. Sahada, 10 bin 223 dakika süre almayı başardı.

Geçtiğimiz sezon Serik Belediyespor forması giyen ve 28 maçta görev alan Harun Kavaklıdere, 10 gol atıp, 5 asist katkısında bulunurken, 5 sarı kart gördü. Harun Kavaklıdere geçtiğimiz sezon bin 799 dakika sahada kaldı.

VANSPOR TARAFTARINDAN ADIYAMANSPOR MAÇINA DAVET ÇAĞRISI

Vanspor’un ligin ilk maçında deplasmanda Bucaspor’u 1-0 yenerek lige galibiyetle başlamasının mutluluk verici olduğunu belirten taraftarlar 3 Eylül Pazar günü saat 16:00’da oynanacak Adıyamanspor maçında taraftarların stadı doldurarak doksan dakika boyunca tezahüratlarıyla takımı desteklemelerini istedi.

Gazetemize konuşan taraftarlar, “Yeni sezonun ilk maçında deplasmanda ligin güçlü takımlarından şampiyon adayları arasında ismi geçen Bucaspor’a karşı galip gelmemiz mutluluk ve sevinç verici. Vanspor bu sezon çok iyi bir takım oluşturdu. Maddi ve manevi desteğe ihtiyacı var. Hepimizin sonuna kadar Vanspor’a destek vermesi gerekir. Çünkü başka Vanspor yok. Memleketimizin takımının yanında yer alarak sahip çıkalım. Hepimiz birlikte el ele vererek, kenetlenerek şampiyonluğa yürüyelim. Biz bu zamana kadar yağmur çamur demeden takıma sahip çıktık. Elimizden gelen her türlü desteği sunduk. Vanlılar olarak birlik olma zamanı. 3 Eylül Pazar günü saat 16:00’da sahamızda Adıyamanspor’u konuk edeceğiz. Vanspor’a gönül veren taraftarlarımızın stattaki yerini almalılar” dediler. HABER: BURHAN ERGİN

Bakmadan Geçme