Vanspor bugün Van'da toplanıyor

İkinci etap kamp çalışmalarını 2 Ağustos - 15 Ağustos tarihleri arasında Kayseri Erciyes'te gerçekleştiren Vanspor hazırlık kampında futbolcuların birbirleriyle kaynaşmaları, birbirlerini daha iyi tanıma fırsatı bularak fiziksel ve taktiksel olarak lige hazır duruma geldi.

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor teknik ekibi ve tüm futbolcularıyla bugün Van’da toplanacak. Lig hazırlıklarını Şahabettin Özarslaner tesislerinde sürdürecek olan Vanspor, 1 Eylül Pazar günü ligin ilk maçında sahasında konuk edeceği Derince Belediyespor maçı hazırlıklarına burada devam edecek.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, kampın verimli geçtiğini oyuncuların birbirlerine uyum sağladıkları belirtildi. Antrenmanlarda yoğun bir çalışma temposu sergileyen Vansporlu futbolcular, yeni sezona hazır olduklarını gösterdiler.

Teknik Direktör Tahsin Tam yönetiminde gerçekleştirilen kampta oyuncular, kondisyon ve taktik çalışmalarıyla birlikte çeşitli kültür fizik hareketleriyle çabukluk ve seri hareket etme becerisi kazandılar. Özellikle takım savunması ve hücum organizasyonları üzerinde yoğunlaşan Vanspor, yeni sezonda rakiplerine karşı güçlü bir duruş sergilemeyi hedefliyor.

Kayseri Erciyes'te yapılan kamp, oyuncuların birbirlerini daha iyi tanımaları ve takım ruhunu güçlendirmeleri açısından önemli bir fırsat oldu. Kamp boyunca yapılan sosyal etkinlikler oyuncular arasındaki güçlü bağ, yeni sezonda başarıya ulaşmak için önemli bir temel oluşturdu.

15 Ağustos Perşembe günü sona eren kampın ardından Vansporlu futbolculara üç günlük ara verilerek dinlendiler. Futbolcular 19 Ağustos Pazartesi günü (bugün) Şahabettin Özarslaner tesislerinde buluşarak çalışmalarına devam edecekler. Vanspor sezonun ilk maçında taraftarıyla buluşacağı günü bekliyor.
Taraftarlar, takımın Kayseri'de geçirdiği kamp döneminin ardından yeni sezonda başarılı bir performans sergilemelerini bekliyor. Kulüp yönetimi de taraftarların desteğiyle yeni sezonda hedeflerine ulaşmak için ellerinden gelen tüm desteği vererek çaba sarf edeceklerini belirttiler.

Kırmızı Siyahlı temsilcimiz Kayseri’de oynadığı 3 hazırlık maçında Osmaniyespor’u 3-0 mağlup ederken, Süper Lig temsilcisi Kayserispor’a 3-1 yenilip Adana 01 FK ile 2-2 berabere kaldı. 

Bakmadan Geçme