Vanspor'da 1'nci etap kamp sona erdi

Vanspor birinci etap kampını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı. Cumartesi günü Ankara Kızılcıhamam'da ikinci etap kampına gireceklerini kaydeden Teknik direktör Zeki Yılmaz, birinci etap kampın verimli geçtiğini söyledi.

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grupta ilimizi temsil edecek olan Vanspor'un 1'nci etap kampı Şahabettin Özarslaner Tesislerinde yapılan son antrenmanla tamamlandı.  

Gazetemize açıklamalarda bulunan Vanspor teknik direktörü Zeki Yılmaz, 1'nci etap kampın verimli geçtiğini belirterek, 15 Temmuz’da başladıkları yeni sezon hazırlıklarının 1'nci etabını tamamladıklarını belirtti.

Yılmaz, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Şahabettin Özarslaner Tesislerinde iyi hazırlandıklarını kaydederek “Ankara Kızılcıhamam kampı öncesi iyi bir hazırlık dönemi gerekiyordu. Tüm oyuncularımız iyi ve verimli bir kamp dönemi geçirdi. Oyuncularımızın hırslı ve istekli çalışmaları bizleri oldukça mutlu etti. İnşallah Kızılcıhamam'daki kampı da en iyi şekilde geçirip ligin ilk maçına hazır hale başlarız" dedi.

Ankara Kızılcıhamam kampı öncesi oyunculara izin verdiklerini belirten Yılmaz, 6 Ağustos Cumartesi günü Ankara Kızılcıhamam'da 2'nci etap kampa başlayacaklarını söyleyerek, “Van'daki kampta eksiklikleri görme ve giderme anlamında çok önemli bir süreç geçirdik. Takım içerisinde güzel bir birlik, beraberlik ve arkadaşlık var. Yoğun bir tempoda çalıştık.  6 Ağustos Cumartesi günü Kızılcıhamam'da 2'nci etap kampımız başlayacak. Kızılcıhamam kampı bizim için çok önemli 3 hazırlık maçı oynayacağız. Bu maçlar takımdaki eksiklikleri görmemiz adına daha iyi olacak" diye konuştu.

"Altyapıdan gelen gençlerden memnunum"

Sezon öncesi altyapıdan A takıma kazandırdıkları gençlerin performanslarıyla ilgili  konuşan Yılmaz, "Vanspor'un geleceği olan gençlerimizi A takımda görmek bizleri ve spor kamuoyunu mutlu etmiştir. Hepsi çok iyiler ve iyi çalışıyorlar Kızılcıhamam kampında daha iyi olacaklar" dedi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme