Vanspor'da gözler kongrede

Kulüp Başkanı Mehmet Avcı'nın istifasının ardından Vanspor'da gözler 20 Temmuz Çarşamba günü yapılacak kongreye çevrildi.

Rıdvan Can

Vanspor olağan genel kurulunu 20 Temmuz Çarşamba günü saat 14:00’da Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi toplantı salonunda gerçekleştirecek. Kongrede çoğunluk sağlanamaması durumunda 27 Temmuz Çarşamba günü aynı yer ve aynı saatte yapılacak.

Vanspor’da kongre için geri sayım başladı. 20 Temmuz’da yapılacak olan genel kurul öncesinde temsilcimiz Vanspor camiasında birlik ve beraberlik çağrıları yapılırken, başkanlık için aday olacak ya da aday gösterilecek isim merak ediliyor.

"Kimse yoksa biz varız"

Çarşamba günü yapılacak kongre öncesi gazetemize açıklamalarda bulunan Vanspor Kulüp Başkanı Yavuz Kuşan, olağanüstü kongrede başkan adayının çıkmaması durumunda aday olacaklarını söyledi.

Bir yandan transfer çalışmaları diğer taraftan kongre hazırlığı içinde olduklarını belirten Yavuz Kuşan, “Yapmış olduğumuz toplantılarda birçok yerden destek sözü alarak bu işe koyulduk. Vanspor’un iyi yerlere gelmesi için güçlü bir yönetim oluşturduk. Güçlü yönetimle birlikte Vanspor'u gerek maddi gerekse sportif anlamda iyi yerlere getirmek için çalışacağız. Kongreye doğru gidiyoruz. Şuana kadar bizlere adaylıkla ilgili resmi bir başvuru yapılmadı. Son güne kadar bekliyoruz. Kimse yoksa biz varız” dedi.

Vanspor’u daha iyi bir duruma getireceklerini sözlerine ekleyen Kuşan, “Van halkı, Vanspor sevdalıları, basın ve spor adamlarıyla birlikte şehrin markasını layık olduğu yere getireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme