Vanspor'da hedef galibiyet

Ligde sergilediği kötü performanstan dolayı tepki çeken Vanspor, deplasmanda karşılaşacağı Ankara Demirspor'u yenerek taraftarların gönlünü kazanmak istiyor. Kulüp Başkanı Erol Temel, Ankara Demirspor'la çıkış yaparak şampiyonluk yarışından kopmamak istediklerini belirtti.   

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 9. hafta karşılaşmaları 26 Ekim Cumartesi günü oynanacak. Saat 14:00’da başlayacak karşılaşmalarda 9 puanla onuncu sırada yer alan temsilcimiz Vanspor, 14 puanla altıncı sırada bulunan Ankara Demirspor’a konuk olurken, 2 puanla son sırada yer alan Diyarbekirspor sahasında 7 puanla on dördüncü sırada bulunan Belediye Derincespor’la karşılaşacak.

Saat 15:00’da oynanacak karşılaşmalarda 18 puanla üçüncü sırada bulunan Serik Belediyespor sahasında 11 puanla sekizinci sırada yer alan Karaman Futbol Kulübü’nü konuk ederken, 19 puanla ikinci sırada bulunan 68 Aksarayspor deplasmanda 5 puanla on altıncı sırada yer alan Giresunspor’a konuk olacak.

16 puanla beşinci sırada yer alan Elazığspor deplasmanda 8 puanla on ikinci sırada bulunan Merkür Jet Erbaaspor’la karşılaşırken, saat 15:30’da oynanacak karşılaşmalarda 7 puanla on üçüncü sırada yer alan Somaspor sahasında 5 puanla on yedinci sırada bulunan Nazillispor’la karşılaşacak.

8 puanla on birinci sırada bulunan Arnavutköy Belediyespor sahasında 22 puanla liderlik koltuğunda oturan Menemenspor’u konuk ederken, haftanın son iki karşılaşması saat 19:00’da oynanacak.

13 puanla yedinci sırada bulunan Karacabey Belediyespor sahasında 9 puanla dokuzuncu sırada yer alan Beyoğlu Yeni Çarşıspor’u konuk ederken, 17 puanla dördüncü sırada bulunan Bucaspor sahasında 5 puanla on beşinci sırada yer alan Yeni Mersin İdmanyurduspor’la karşılaşacak.

“KÖTÜ GİDİŞATA SON VERMEK İSTİYORUZ”

Vanspor Kulüp Başkanı Erol Temel, “Öncelikle, Vanspor’un bu sezon ligdeki performansını değerlendirecek olursak, hepimizin bildiği gibi, beklediğimizin altında bir grafik sergiledik. Bu durum, hem bizleri hem de taraftarlarımızı derinden üzüyor. Ancak, bu zorlukların üstesinden gelmek için kararlılıkla mücadele eden bir camiaya sahibiz.  Ankara Demirspor’u yenerek kötü gidişatımıza son vermek istiyoruz. Bu nedenle, futbolcularımızın sahada göstereceği mücadele, azim ve kararlılığın ne denli önemli olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Futbolcularımızın son haftalardaki performansı herkes tarafından hem eleştirildi hem de takımın kötü gidişatından dolayı üzüntü yarattı. Ancak, her futbolcumuzun yeteneği ve potansiyelinin Vanspor’u başarıya taşıyacak seviyede olduğuna inanıyorum” dedi.

“SORUNLARIN ÜSTESİNDEN HEP BİRLİKTE GELECEĞİZ”

Temel açıklamasının devamında, “Bu süreçte, taraftarlarımızın desteği her zamankinden daha önemli. Sizlerin inancı, takımımızın sahada daha da güçlenmesini sağlıyor. Sizler taraftar olarak, stadı doldurduğunuzda, futbolcularımıza moral veriyorsunuz. Lütfen, Ankara Demirspor maçında da yanımızda olun, destek sesinizi yükseltin ve takıma olan inancınızı bir kez daha gösterin. Birlikte, bu zorlu süreci aşmanın ve yeniden başarı dolu günlere dönüş yapmanın gücünü göstereceğiz. Ayrıca, kulüp yönetimi olarak, yaşanan olumsuz süreçlerin üstesinden gelmek için gereken tüm adımları atmaya devam edeceğiz. Hem teknik ekibimizle hem de oyuncularımızla sürekli iletişim halinde olarak, sorunları tespit edip çözüm yolları üreteceğiz. Bu noktada, siz değerli taraftarlarımızın da görüşlerini, önerilerini dikkate alarak, kulübümüzü daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Son olarak, bu zorlu yolculukta yalnız olmadığımızı bilmenizi istiyorum. Vanspor, her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek büyük bir camiadır. Her birimizin sorumluluğu, bu ailenin bir parçası olarak kulübümüzü daha ileriye taşımaktır. Ankara Demirspor karşısında alacağımız galibiyet, bu hedefe ulaşmamızda atılacak önemli bir adım olacaktır. Hep birlikte, sahada ve tribünlerde tek yürek olarak bu maçı kazanacağımıza inanıyorum. Bugün, Vanspor’un yarınları için önemli bir başlangıç olacak. Tüm futbolseverleri, bu maça davet ediyorum. Gelin, birlikte zafere koşalım” diye konuştu. 

Bakmadan Geçme