VANSPOR'DA HEDEF GALİBİYET

Lig'in ilk haftasında Pazar günü evinde Bandırmaspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz Vanspor, son hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Rıdvan Can

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2'lig kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan temsilcimiz Vanspor Futbol Kulübü sezonun açılış maçında Bandırmaspor karşısında üç puan hedefliyor. Teknik direktör Hasan Erkin Şimşir, fizik olarak lige hazır olduklarını, ilk maçların her zaman zor geçtiğini belirtti.

MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Vanspor, 2019-2020 futbol sezonunun açılış maçında hafta sonu sahasında cezası nedeniyle seyircisinden yoksun Bandırmaspor'u konuk edecek. Saat 16:00'da başlayacak maçı B Klasman hakemi Burak Taşkınsoy yönetecek. Taşkınsoy 2012 Aralık ayında deplasmanda Orhangazispor ile golsüz berabere kaldığımız maçta düdük çalmıştı.

BANDIRMASPOR PROVASI YAPILDI

Hafta boyunca Bandırmaspor hazırlıklarını Şahabettin Özarslaner Tesislerinde sürdüren kırmızı-siyahlılar önceki günkü çalışmasını Van Atatürk Şehir Stadyumunda Teknik direktör Hasan Erkin Şimşir'in yönetiminde çift kale maçla sürdürdü.

Teknik direktör Şimşir, yönetiminde Atatürk Şehir Stadyumunda yapılan antrenmana futbolcular, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra yapılan 5'e 2 top kapma çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç ile tamamlanan ve yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenmanda futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.

"KAZANMAK İSTİYORUZ"

Vanspor Futbol Kulübü Teknik direktörü Şimşir, sezonun ilk haftasında taraftarlarından yoksun sahalarında Bandırmaspor ile zorlu bir sınava çıkacaklarını belirtti. İlk maçların her zaman zor geçtiğine işaret eden deneyimli hoca, Bandırmaspor maçını kazınıp lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Vanspor- Bandırmaspor maçı ayın zamanda TRT Kurdi'den canlı yayınlanacak.

Bakmadan Geçme