Vanspor'dan 3 transfer daha

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor, Süper Lig temsilcisi Başakşehir Futbol Kulübünde forma giyen başarılı oyuncu Ayberk Kaygısız, Standard Liège alt yapısından yetişen Çorum Futbol Kulübü forması giyen orta saha oyuncusu Massis Gülük ve Altınordu Futbol Kulübü'nde forma giyen başarılı oyuncu Devrim Taşkaya ile anlaşmaya vardı.

2024-2025 futbol sezonu transfer çalışmalarına devam eden Vanspor, defans mevkiinde oynayan Ayberk Kaygısız, orta saha oyuncusu Massis Gülük ve forvet oyuncusu Devrim Taşkaya’yı renklerine bağladı.
Süper Lig temsilcisi Başakşehir Futbol Kulübünde forma giyen başarılı oyuncu Ayberk Kaygısız bu zamana kadar Balıkesirspor ve Ispartaspor’da forma giydi.

19 yaşındaki Ayberk Kaygısız futbol hayatında oynadığı 57 maçta 5 gol kaydedip, 1 asist yaparken, 17 maçta sarı kart, 1 maçta ikinci sarıdan kırmızı kart görüp 3 bin 44 dakika sahada kaldı. 

Belçika futbol kulübü Standard Liège alt yapısından yetişen Çorum Futbol Kulübü forması giyen orta saha oyuncusu Massis Gülük bu zamana kadar KAS Eupen U18, SL16 FC’da forma giydi.

21 yaşındaki Massis Gülük futbol hayatında oynadığı 15 maçta 1 gol kaydedip, 1 asist yaparken, 333 dakika sahada kaldı. 

Altınordu Futbol Kulübü’nde forma giyen başarılı oyuncu Devrim Taşkaya bu zamana kadar Beşiktaş U16, 17, 19, 21, Eyüpspor, Kahramanmaraşspor, Keçiörengücüspor, Tuzlaspor, A. Keçiörengücüspor, Sakaryaspor, Şanlıurfaspor, Karacabey Belediyespor, Amedspor’da forma giydi.

27 yaşındaki Devrim Taşkaya oynadığı 232 maçta 51 gol kaydedip, 8 asist yaparken, 28 maçta sarı kart, 1 maçta ikinci sarıdan kırmızı kart görüp 14 bin 199 dakika sahada kaldı. 

Vanspor şu ana kadar iç transferde Hasan Bilal, Ahmet Eren, Harun Kavaklıdere, Kerem Çağatay, Medeni Bingöl Burak Kavlak, Muhammed Ali Doğan, kaleci Cantuğ Temel ile anlaşırken, dış transferde Sergen Yatağan, Fuat Bavuk, kaleci Abdulsamed Damlu, Enes Kayar, Ayberk Kaygısız, Massis Gülük ve Devrim Taşkaya’yla anlaşma sağlayarak renklerine bağladı.  

Bakmadan Geçme