Vanspor'dan saldırıyla ilgili açıklama

Şahabettin Özarslaner Tesislerine yapılan silahlı saldırıyla ilgili açıklama yapan Vefa Gourop Vanspor Futbol Kulübü, 'Bir kez daha sporun birleştirici en büyük güç olduğu kanıtını yaşadığımız bugünde bütünlüğümüzü ve başarımızı hedef alıp gölge düşürülmeye çalışılarak, kulübümüze yönelik yapılan eylemi esefle kınıyoruz' ifadelerine yer verildi.

Vanspor'dan saldırıyla ilgili açıklama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Vefa Gourop Vanspor Futbol Kulübü, Şahabettin Özarslaner Tesisleri'ne yapılan silahlı saldırıyla ilgili açıklama  yaptı.

“TÜM KARARLILIĞIMIZLA DURMADAN YOLA DEVAM EDECEĞİZ”

Vanspor açıklamasında “Memleketimizin birleştirici ve yegane değerlerinden olan Vefa Group Vanspor’umuzun iddialı ve kararlı yürüyüşü, aldığı başarılı sonuçlar hepimizin malumudur. Cumartesi günü kendi sahamızda karşılaştığımız Esenler Erokspor maçını kazanarak mücadele içinde olduğumuz grupta liderliğe yükselmiş ve aldığımız bu sonuçlar bizi şampiyonluğa bir adım daha yaklaştırmıştır. Bizler teknik kadrosu, yönetimi ve tüm kulüp çalışanlarıyla sadece başarıya odaklanmış ve bu yolda hedeflerine yürüyen bir ekibiz. Sahamızda oynadığımız Esenler Erokspor karşılaşmasında memleketimizin değerlerine sahip çıkmak adına tribünlerde yerini alan ve maç sonuna kadar desteklerini esirgemeyen devlet büyüklerinin olması bizleri ziyadesiyle onure etmiştir. Bu güçlü ve özlenen tabloyu bir de tribünlerimizi dolduran taraftarımızda ayakta alkışlayarak, "devlet millet elele" tablosunun en güzel örneğinin yaşamasına vesile olmuştur. Bir kez daha sporun birleştirici en büyük güç olduğu kanıtını yaşadığımız bu günde bütünlüğümüzü ve başarımızı hedef alıp gölge düşürülmeye çalışılarak, kulübümüze yönelik yapılan eylemi esefle kınadığımızı belirtir, yaşanan talihsiz olay ile ilgili titizlikle çalışan il emniyet müdürümüz Sayın Atanur Aydın müdürümüze ve çalışma ekibine ayrıca teşekkür ederiz. Yaşanan bu talihsiz olay vesilesi ile tüm camiamıza geçmişler olsun diyoruz. Başarı ve şampiyonluk yolunda tüm kararlılığımızla durmadan yola devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi. HABER: EVREN DOĞRUER

 

Bakmadan Geçme