• Haberler
  • Spor
  • Vanspor, deplasmanda Nazillispor'u 3-0 mağlup etti

Vanspor, deplasmanda Nazillispor'u 3-0 mağlup etti

Ligin 2. haftasında Nazillispor'la karşılaşan Vanspor sahadan 3-0 galip ayrılarak liderlik koltuğuna oturdu.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor deplasmanda Nazillispor’u 3-0 mağlup etti. Vanspor’un gollerini 39 ve 65. dakikada Fuat Bavuk, 90+4. dakikada rakip takım oyuncusu Bayram Enes An (KK) kaydetti. Vanspor ikide 2 yaparak 6 puanla liderlik koltuğuna otururken, henüz puanla tanışmayan Nazillispor sonuncu sırada yer aldı.

Nazilli İlçe Stadında oynanan karşılaşmayı; Volkan Okur, Şeyhmus Baysal, Feyzullah Çimen ve Burak Filik hakem dörtlüsü yönetti.

Vanspor, Tahsin Tam teknik sorumluluğunda sahaya; Kurtuluş Yurt, Mert Örnek, Burak Kavlak, Yusuf Abdioğlu, Ahmet Eren, Massıs Gülük, Sergen Yatağan, Hasan Bilal, Bekir Can Kara, Harun Kavaklıdere ve Fuat Bavuk onbiriyle çıktı.

Nazillispor, Özcan Kılıç teknik sorumluluğunda sahaya; Mustafa Güngör, Onur Yeniçulha, Bayram Enes An, Gökmen Aydoğdu, Nicolo Mikael Avellino, Cumhur Yılmaztürk, Selçuk Hakalmaz, Anıl Taşdemir, Kürşat Babamoğlu, Miraç Furkan Türközü ve Ali Ateş onbiriyle çıktı.

Vanspor ligin 3. haftasında 15 Eylül Pazar günü saat 19:00’da deplasmanda Giresunspor’la karşılaşacak.


 

Yorumlar 1
ŞAMPİYON DA SEN OLACAKSIN 08 Eylül 2024 21:07

TEKNİK EKİP VE TAKIMIMIZ HER MAÇTAN SONRA ÇOK DAHA İYİSİ İÇİN ÇABA GÖSTERSİN HER MAÇINI BÜYÜK EKRANDAN YİNE İZLESİN. HER OYUNCU KENDİNİ DAHA ÇOK GELİŞTİRSİN. KALECİLERİMİZ DAHA ÇOK GÜVEN VERSİN. RAKİPLERİNİ DAHA ORTA SAHADAYKEN DURDURAN BİR VAN SPOR OLSUN. DEFANSIMIZ DAHA ETKİLİ BİR SAVUNMA YAPSIN. RAKİP TAKIM FİLELERİNİ SIK SIK HAVALANDIRAN ETKİLİ BİR FORVET İZLEYELİM. DİSİPLİNLİ, BAĞLANTILI, SİSTEMLİ BİR OYUN DÜZENİ OTURSUN. BUNDAN SONRA DAHA DA HIRSLI, HIZLI, ETKİLİ, BASKILI, ÜSTÜN BİR VAN SPOR İZLEYELİM. İLERLEYEN HER MAÇTA 2. LİGİN EN ETKİLİ, EN GOLCÜ, EN KALİTELİ TAKIMI OLAN BİR VAN SPOR ORTAYA ÇIKARALIM. HER MAÇTA TEK HEDEF GALİBİYET OLSUN. LİDERLİK KOLTUĞUNU KAPTIRMAYALIM. FARKI AÇALIM. LİGİN EN GOLCÜLERİ VAN SPOR'DAN ÇIKSIN, EN AZ GOL YİYEN VAN SPOR OLSUN, EN ÇOK GOL ATAN VAN SPOR OLSUN. EN GÜZEL OYNAYAN VAN SPOR OLSUN. 1. LİGE EN ÇOK YAKIŞTIRILAN TAKIM VAN SPOR OLSUN. SİZE GÜVENİYORUZ, BUNLARI YAPABİLİRSİNİZ. LÜTFEN AZİM VE GAYRETLE DEVAM...

Bakmadan Geçme