Vanspor destek gecesi düzenliyor

Vanspor'a maddi kaynak sağlamak için birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi düzenleniyor.

Rıdvan Can

TFF 2'nci Ligde mücadele eden ve ekonomik olarak sıkıntılı bir dönem geçiren temsilcimiz Vanspor’a maddi kaynak sağlamak amacıyla kulüp başkanı Feyat Kıyak başkanlığında birlik, beraberlik ve dayanışma  gecesi düzenleniyor. Vanspor'a gönül verenlerle dayanışma içinde olmak amacıyla düzenleneceği belirtilen Vanspor gecesi 15 Eylül Perşembe günü saat 19.30'da Edremit yolu üzerinde bulunan DoubleTree by Hilton'da  gerçekleşecek.

Vanspor'un geleceği açısından son derece önemli olan geceye çok sayıda iş insanı ve davetlilerin katılması bekleniyor.

“VANSPOR TÜM VANLILARINDIR”

Vanspor şehrin markası ve ortak paydasıdır. Vanspor'un ligdeki performansı ve mücadelesine işaret eden Vanspor Kulüp Başkanı Feyat Kıyak, gazetemize  geceyle ilgili yaptığı açıklamada, “Zorlu bir mücadelenin içindeyiz.

Zor şartlarda mücadele ediyoruz buna rağmen kısa sürede ciddi adımlar attık. Geçte olsa transferlerimizi yapıp kadromuza gerekli takviyeleri kazandırdık. Bu nedenle ciddi bir kaynak kullandık. Ancak içinde bulunduğumuz ekonomik sorunların tamamen ortadan kaldırılması açısından gerçekleştireceğimiz birlik, beraberlik ve dayanışma gecesine herkesin destek vermesini beklediklerini sözlerine ekleyerek, iş insanlarımız, siyasilerimiz,  STK temsilcilerimiz ve Vanspor’a gönül vermiş tüm Vanspor sevdalılarının geceye ilgi göstermesini bekliyoruz. Beklenen desteği alırsak, hedefimize yürüme konusunda inancımızın artacağını kaydederek, geceye herkesi bekliyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme