• Haberler
  • Spor
  • Vanspor Genel Sekreteri Hanoğlu'ndan Açıklamalar

Vanspor Genel Sekreteri Hanoğlu'ndan Açıklamalar

Vanspor'da işlerin yolunda gitmemesinin ardından flaş bir şekilde Başkan Kıyak'ın istifasının istenmesi ve yönetimde yaşanan istifa depremlerinin ardından Vanspor FK Gökhan Hanoğlu yazılı açıklamada bulundu.

Vanspor’da işlerin yolunda gitmemesinin ardından flaş bir şekilde Başkan Kıyak’ın istifasının istenmesi ve yönetimde yaşanan istifa depremlerinin ardından Vanspor FK Gökhan Hanoğlu yazılı açıklamada bulundu.

Vanspor FK Genel Sekreteri Gökhan Hanoğlu yaptığı açıklamada; “2 Yılı bulan Vanspor serüvenimiz;İlk günlü aşkla, son günde aynı heyecanla devam ettiğini vurgulamak isterim. Süreç içerisinde Vanspor menfaatleri neyi gerektirdiyse onu yaptığmı gururla ifade etmek isterim.Dostluklar ve yol arkadaşlığı adına herşeyi yaptığımı, bu minvalde vicdanen rahat olduğumu beyan etmek isterim.
Yönetim Kurulumuzdaki yol arkadaşlarımızın birçoğu, diğer görevlerdeki arkadaşlarımızın çoğunluğu istifa etmişlerdir. Kendilerine emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte kulübümüze faydalı olacak bir yönetim anlayışının olduğu, her oluşumu Vanspor adına destekleyeceğimi temin ederim.
İsimlerin ve oluşumların kim olduklarının önemi yok. Aslolan Vanspor’dur bilinciyle! Bizler görevlerimizin bilincinde olarak en sahipsiz dönemde bile yine buradayız buda böyle biline.
Son dönemde yaşanan ve yapılan talihsiz açıklamaların cacmiamıza zarar verdiği aşikardır. 
Yaşananlardan sonra verilen istifalar sonrası, Umarım ki kısa zamanda işin ehlileri bu yüke talip olurlar. Bu camiayı hak ettiği yerlerde temsil ederler.
En kısa sürede bu boşluğun ve belirsizliğin son bulmasını diliyor, Tüm camiamızı, taraftarımızı ve gönüldaşlarımızı kenetlenmeye devam ediyor.” Dedi.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme