VANSPOR GERİ GELDİ

Van Büyükşehir Belediyespor olağan kongresi yapıldı. Kulübün logosu ve ismi oy birliği ile değiştirildi. Kulübün yeni ismi Vanspor Futbol Kulübü olurken, logoda da değişikliğe gidildi. Tek liste halinde yapılan seçimde Servet Yenitürk yeniden başkan seçildi.

Rıdvan Can - Hacı Yılmaz

 

Van Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında, tek listeyle yapılan seçimde Servet Yenitürk, yeniden başkanlığa seçildi.

Genel Kurulu Vanspor Futbol Kulübü Başkanı Servet Yenitrük, Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, TFF Van Bölge Müdürü Cengiz Polater, AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Ferhat Atacan, Van Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ramazan Kıvanç, Van Büyükşehir Belediyespor eski Kulüp Başkanı Abdullah Çalım, Van TSO yönetim kurulu üyesi Görsel Görmen, eski kulüp yöneticileri, delegeler, kongre üyeleri ve çok sayıda taraftar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından kulüp Başkanı Servet Yenitürk, yaptığı konuşmada kulübün mali tablosuna değindi. Daha sonra verilen önergelerle tüzük değişikliğine gidilerek Van Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün ismi ve logosu değiştirildi. Kulübün yeni adı Vanspor Futbol Kulübü (Vanspor FK) olurken, hazırlanan yeni logo üyelerin oyuna sunularak kabul edildi. Tek liste halinde gidilen seçimde yeni yönetim kurulu belirlendi.

Vanspor Futbol Kulübünün yeni yönetiminde; Servet Yenitürk, Ekrem Yalçın, Ömer İnanç, Abdulkadir Çetin, Oktay Ukay, Ebubekir Şahin, Türkay Özbey, Murat Çevik, Cafer Kanpolat, Fikret Yöntem, Süleyman Can, Şakir İşleyen, Fatih Akdeniz, Memet Biçer ve Adnan Bayram yer aldı.

 

Bakmadan Geçme