• Haberler
  • Spor
  • Vanspor, Hasan Bilal ile sözleşme yeniledi

Vanspor, Hasan Bilal ile sözleşme yeniledi

TFF 2. Ligde mücadele eden Vanspor, geçtiğimiz sezon Serik Belediyespor'dan transfer ettiği Hasan Bilal ile sözleşme yeniledi.

Burhan Ergin

TFF 2. Lig’de mücadele eden Vanspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Mustafa Sarıgül ile anlaşarak sözleşme imzalayan Kırmızı Siyahlı temsilcimiz orta saha oyuncusu Hasan Bilal ile sözleşme yenileyerek anlaşmaya vardı. Hasan Bilal Vanspor formasıyla oynadığı 31 maçta 8 gol kaydetti.

Vanspor’dan yapılan açıklamada, Yeni sezon hazırlıklarına başlayan kulübümüz iç transferde Hasan Bilal ile yeniden anlaşmaya varmış, sözleşmesi 2024-2025 sezonuna kadar uzatılmıştır. Oyuncumuza tekrardan hoş geldin diyor, başarılar dolu şampiyonluk yaşayacağımız bir sezon olmasını temenni ediyoruz. Tüm camiamıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

HASAN BİLAL KİMDİR?

1998 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Hasan Bilal, Rami Spor Kulübü alt yapısında futbola başladı. Daha sonra Galatasaray alt yapısına geçiş yapan Hasan Bilal, bir sezon sonra Kasımpaşa alt yapısında futbol kariyerini sürdürdü.

Kasımpaşa ile profesyonel futbol kariyerine adım atan Hasan Bilal, daha sonra Keçiörengücü, Sakaryaspor, Diyarbekirspor ve Serik Belediyespor'da kiralık olarak forma giydi.

Futbol kariyerinde 96 resmi maça çıkan Hasan Bilal, oynadığı maçlarda 15 gol atıp, 3 asist katkısında bulunarak 3 bin 722 dakikada sahada kaldı.

Hasan Bilal, 2022-2023 futbol sezonunda Vanspor'da oynadığı 31 maçta 8 gol, 4 asist yaparak, 1839 dakika sahada kaldı.

Bakmadan Geçme