Vanspor hazırlık maçlarına çıkıyor

Yeni sezon hazırlıklarını Kayseri Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde sürdüren Vanspor, Osmaniyespor, Kayserispor ve Adana 01 Futbol Kulübü ile hazırlık maçı yapacak.

Vansesi Gazetesi'nden Burhan Ergin'in haberine göre 2024-2025 futbol sezonunda Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor, teknik direktör Tahsin Tam öncülüğünde Kayseri’de yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı Siyahlı temsilcimiz 7 Ağustos Çarşamba günü Osmaniyespor, 10 Ağustos Cumartesi günü Süper Lig temsilcisi Kayserispor, 14 Ağustos Çarşamba günü Adana 01 Futbol Kulübü ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. 

Yeni sezona tüm hızlarıyla hazırlandıklarını belirten teknik direktör Tahsin Tam, hedeflerinin sezon sonu şampiyonluk olduğunu söyleyerek, “Takımımız yeni sezona çok iyi şekilde hazırlanıyor. Kayseri Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Hedefimiz bu sezon şampiyonluk elde etmek. Oyuncularımız bu hedefe ulaşmak için büyük bir azim ve motivasyonla çalışıyor” dedi.

Vanspor, hazırlık maçlarında elde edeceği sonuçlar ve göstereceği performansla eksiklikler tespit edilerek sezon öncesi gerekli tedbirler alınarak, yeni sezona daha güçlü bir şekilde başlamayı hedefliyor. Taraftarların da büyük beklentileri bulunan kırmızı-siyahlı ekip, ligdeki güçlü rakipleriyle verdiği mücadeleyle dikkat çekmeyi amaçlıyor.

Vanspor yeni sezon öncesi yapacağı üç hazırlık maçıyla, takımın form durumunu ve eksiklerini görme fırsatı bulacak. Teknik ekip ve oyuncular, bu maçları en iyi şekilde değerlendirerek, sezona en iyi şekilde hazırlanmak istiyor. 
 

Bakmadan Geçme