Vanspor için hesap zamanı

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak play-off yarı final maçında 1461 Trabzonspor'a yenilerek elenen Vanspor taraftarını yine hüsrana uğrattı. Vanspor taraftarları yönetime seslenerek takımın borç durumu ve önümüzdeki sezon hedeflerinin açıklanmasını istedi. 

Vanspor taraftarları, takımlarının play-off mücadelesi başarısızlığından kazanma inancını kaybetmiş, ruhsuz, motivasyonsuz hallerinden üzüntü duyarak derin bir hayal kırıklığı yaşadılar. Sezon başında şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Vanspor, play-off yarı final maçında 1461 Trabzonspor'a mağlup olup elenmesinin ardından 1. Lig hayallerini başka bahara bırakarak bir kez daha ertelemek zorunda kaldı.
Taraftarlar, takım yönetimine seslenerek, kulübün borç durumu ve önümüzdeki sezon için belirlenecek hedeflerin zaman kaybetmeden şimdiden açıklanmasını talep etti. Kaygılarını dile getiren Vanspor taraftarları "Sezon başında şampiyonluk sözü verilmişti ancak maalesef yine play-off aşamasında elendik. Taraftarlar olarak, kulübün içinde bulunduğu, yaşananları, mali durumu ve gelecek sezon için planlanan hedefleri bilmek istiyoruz" dediler.

Kulübün borç yükünün taraftarlar arasında merak konusu olduğu ifade edilirken, yönetimin bu konuda şeffaf olması ve net açıklamalar yapması bekleniyor. Taraftarlar, kulübün borç miktarının yanı sıra, borcun yapılandırılması ve geri ödeme planı hakkında da bilgi sahibi olmak istiyor.

Öte yandan, önümüzdeki sezon için belirlenecek hedeflerin de bir an önce açıklanması talep ediliyor. Taraftarlar, sezon başında verilen şampiyonluk sözünün gerçekleşmemesinin hayal kırıklığını yaşadıklarını belirterek, yönetimin gelecek sezon için daha gerçekçi ve ulaşılabilir hedefler belirlemesini istiyor.

Vanspor yönetiminin, taraftarların bu taleplerini dikkate alarak, kulübün mali durumu ve önümüzdeki sezon hedefleri konusunda şeffaf bir şekilde bilgilendirme yapması bekleniyor. Taraftarlar, kulüplerine olan güvenlerini yeniden kazanabilmek ve gelecek sezona daha umutlu başlayabilmek adına, yönetimin bu taleplere yanıt vermesini arzuluyor.

Vanspor, 2023-2024 futbol sezonunda oynadığı 36 maçta 24 galibiyet, 6 beraberlik, 6 mağlubiyetle 75 puanla ligi ikinci sırada tamamlarken, rakip fileleri 63 kez havalandırıp kalesinde 37 gol gördü.

Yorumlar 1
Hür vatandaş 01 Haziran 2024 10:38

Ciğer kediye emanet edilmiş Ata sözü anladınız

Bakmadan Geçme