Vanspor için şimdi birlik zamanı

Play-off finaline kalan Vanspor tüm taraftarlardan destek bekliyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta Esenler Erokspor şampiyon olup 1. Lige yükselirken, Vanspor, Bucaspor, 1461 Trabzonspor, Ankaraspor ve Yeni Mersin İdmanyurduspor play-off’a kaldı.

“TARAFTARLARDAN DESTEK BEKLİYORUZ”

Vanspor Futbol Kulübü yaptığı açıklamada, “Vanspor’a olan sevgi ve desteğiniz için teşekkür ederiz. Play-off heyecanı başlıyor ve takımımızın en güçlü şekilde desteklenmesi gerekiyor. Bu sebeple, Van şehri ve Türkiye genelindeki yüz binlerce Vanspor taraftarına sesleniyoruz. “Vanspor’a Destek Zamanı Geldi!” kampanyamızı başlatıyoruz. Her bir taraftarımızın, kişi başı 200 TL ile Vanspor’a destek olması için bir fırsat sunuyoruz. Siz de sevdiğiniz takım için harekete geçin, Vanspor’un play-offta yükseltmesi için desteğinizi esirgemeyin. Birlikte, Vanspor’u zaferlere taşıyalım” ifadelerine yer verdi. 

MİLLETVEKİLİ KAYATÜRK’TEN VANSPOR’A DESTEK MESAJI

Vanspor’a destek mesajı yayımlayan AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, “Sezon içerisinde mücadelesiyle, keyifli oyunuyla seyir zevki yaşatan Vanspor FK futbolcularını, yönetimini ve camiasını tebrik ediyorum.  İddialı ve zorlu geçen sezonun son maçlarında futbolun doğasına aykırı ve rekabet ruhuna yakışmayan bir takım olaylar yaşandı. Bu olaylar camiamızı ve futbola gönül veren herkesi derinden üzdü. Olayların perde arkasını araştırıyor, tüm olumsuzluklara rağmen dik duran memleketimizin takımı Vanspor'umuzu canı gönülden destekliyoruz” dedi.

Vanspor ligde oynadığı 35 maçta 24 galibiyet, 6 beraberlik, 5 mağlubiyetle 78 puanla play-off’a kalırken, rakip fileleri 63 kez havalandırıp kalesinde 34 gol gördü. 

Bakmadan Geçme