Vanspor, Karacabey Belediyespor deplasmanında

Ligde şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Vanspor, Pazar günü deplasmanda Bursa temsilcisi Karacabey Belediyespor'a konuk olacak.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, 24 Mart Pazar günü saat 14:00’da deplasmanda Karacabey Belediyespor’la karşılaşacak. Şahabettin Özarslaner Tesislerinde hazırlıklarını sürdüren Kırmızı Siyahlı temsilcimiz maçı kazanarak şampiyonluk yolunda yara almak istemiyor.

Şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor, Karacabey Belediyespor karşısında galibiyet için sahaya çıkacak. Teknik direktör Ümit Bozkurt ve talebeleri, rakiplerine karşı üstün bir performans sergileyerek şampiyonluk hedeflerine bir adım daha yaklaşmayı amaçlıyor.

Vanspor ligin 31. Haftasında sahasında Yeni Mersin İdmanyurduspor’u 3-0 mağlup ederken, Karacabey Belediyespor deplasmanda Diyarbekirspor’u 2-1 mağlup etti.

Vanspor ligde oynadığı 29 maçta 19 galibiyet, 5 beraberlik, 5 mağlubiyetle 62 puanla ikinci sırada yer alırken, rakip fileleri 48 kez havalandırıp kalesinde 29 gol gördü.

Karacabey Belediyespor ligde oynadığı 30 maçta 11 galibiyet, 9 beraberlik, 10 mağlubiyetle 42 puanla sekizinci sırada yer alırken, rakip fileleri 30 kez havalandırıp kalesinde 27 gol gördü.

Vanspor, Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda sahaya; Nurullah Aslan, Abdulcebrail Akbulut, Furkan Sakı, Harun Kavaklıdere, Metincan Cici,  Hasan Bilal, Erdem Seçgin, Sinan Kurumuş, Miraç Acer, Muhammed Gönülaçar ve Burak Kavlak onbiriyle çıkması bekleniyor.

Karacabey Belediyespor, Ahmet Taşyürek teknik sorumluluğunda sahaya; Taha Ayan, Yusuf Ziya Gümüş, Burak Karapınar, Burak Aydın, Ata Kurtuluş, Namık Barış Çelik, Ömer Faruk Yücel, Berke Özgün, Onur Öztonga, Ali Aydemir ve Serhat Kot onbiriyle çıkması bekleniyor.

“KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ”

Karacabey Belediyespor karşısında kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirten Vanspor teknik direktörü Ümit Bozkurt, Bursa’da ikamet eden Van’lıların Pazar günkü oynayacak karşılaşmada takımlarını yalnız bırakmamalarını istedi.

Bozkurt, yaptığı açıklamada, Karacabey Belediyespor maçının büyük önem taşıdığını vurguladı. Takımın şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirten Bozkurt, şampiyonluk yolunda her maçın kritik olduğunu söyledi. Futbolcuların bu maç ve bundan sonraki tüm karşılaşacağımız maçlarda bu bilinçle sahaya çıkacaklarını ifade eden Bozkurt, deplasmanda alınacak galibiyetin takımın moral ve motivasyonunu artıracağının altını çizdi.

Vanspor, sezonun geride kalan haftalarında oynadığı futbol ve aldığı başarılı sonuçlarla etkileyici bir performans sergiledi. Hücum gücüyle dikkat çeken takım, defansif disiplinden ödün vermeden rakiplerine karşı üstünlük sağlamayı başardı. Özellikle golcü oyuncularının etkili performansı, takımın şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde etmesini sağladı.

Karacabey Belediyespor ise orta sıralarda yer almasına rağmen, sürpriz sonuçlara imza atabilen bir takım olarak biliniyor. Vanspor, bu maça hazırlanırken futbolculardan rakibi hafife almamaya özen gösterilmesi istendi. Teknik direktör Bozkurt, oyuncularından rakibin gücü ne olursa olsun biz kendi futbolumuzu oynayıp puan hanemize artı puanlar yazdırmak için sahaya çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bizim için rakip zayıf takımmış, ligin güçlü takımlarındanmış diye bir şey yok. Biz şampiyonluğa soyunmuş bir takım olarak sahaya çıkar en güzel şekilde futbolumuzu oynar puanları alırız. Karacabey Belediyespor maçı da bizim için bu maçlardan biridir. 

Vanspor'un başarılı oyuncularından olan takım kaptanı Medeni Bingöl, Karacabey Belediyespor maçının önemine dikkat çekti. Ligdeki şampiyonluk yarışında puan kaybına tahammül olmadığını belirten Bingöl, takım arkadaşlarıyla birlikte sahada ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi. Medeni Bingöl, sahadan galibiyetle ayrılacaklarına olan inancını dile getirdi.

Bakmadan Geçme