Vanspor, Kayserispor karşısında

Yeni sezon hazırlıklarını Kayseri Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde sürdüren Vanspor, yarın Süper Lig temsilcisi Kayserispor'la hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

2024-2025 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor, teknik direktör Tahsin Tam öncülüğünde Kayseri Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde yeni sezon hazırlık çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz gün oynadığı ilk hazırlık maçında Osmaniyespor’u 3-0 mağlup eden Vanspor, yarın Kayserispor’la hazırlık maçı yapacak. 

Vanspor, Kayseri Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde gerçekleştirdiği antrenmanlarla, yaptığı çalışmalarla kondüsyon depolayarak fiziksel, teknik ve taktik anlamda sezona hazırlanıyor. Teknik direktör Tam, “Hazırlık kampları sadece fiziksel, kondüsyon, taktik çalışmaları için değil takımın takım olma ruhuna kavuşması, futbolcuların birbirlerini daha iyi tanıyıp kaynaşmalarını sağlaması açısından yapılan hazırlık kampları takımların takım oluş sürecini hızlandırmakta birliktelik oluşturmaktadır. Vanspor grubunun en iddialı takımıdır. Bizlerde teknik heyet ve yönetim olarak bu bilinci futbol camiamıza sezon başından itibaren aşılayıp sezon sonunda mutlu sona ulaşarak şampiyon olmak istiyoruz. Vanspor’da hedef iyi bir takım oluşturup şampiyon olmaktır. Hazırlık kampı ekip için faydalı olduğunu ve oyuncuların üst düzey performans sergileyeceğini umut ediyoruz” dedi.

Süper Lig temsilcisi Kayserispor ile oynanacak hazırlık maçı, Vanspor için takımın güçlü ve zayıf yönlerinin belirlenmesine, eksiklerin giderilmesine yardımcı olacaktır.

Tahsin Tam, takımın sezon boyunca istikrarlı bir performans sergileyeceğine ve sezon sonunda hedeflerine ulaşacağına inancının tam olduğunu dile getirdi. Vanspor, 1 Eylül Pazar günü ligin ilk haftasında sahasında Belediye Derincespor’la karşılaşacak. 

Vanspor son hazırlık maçını 14 Ağustos Çarşamba günü Adana 01 Futbol Kulübü ile yapıp sonlandıracak.

Bakmadan Geçme