• Haberler
  • Spor
  • Vanspor kombine biletleri satışa sunuluyor

Vanspor kombine biletleri satışa sunuluyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Vanspor kombine biletlerini satışa sunuyor.

2023-2024 Futbol sezonu hazırlıklarını sürdüren Vanspor, 5 Ağustos Cumartesi günü kombine biletlerini Van Store mağazasında satışa çıkarıyor.  Yapılan açıklamada kombine biletlerin VİP bölümü 15 bin lira, 1982 tribün bölümü 5 bin lira, maraton bölümü bin 500 lira, kale arkası 700 liradan satışa sunulacak.

'VANSPOR SEVDALILARINI TAKIMIMIZA DESTEK OLMAYA BEKLİYORUZ'

Vanspor yönetiminin yaptığı açıklamada, 'Vefakar Vanspor taraftarı şimdi destek zamanı, 2023/2024 sezonu kombine biletlerimiz 5 Ağustos tarihinden itibaren Vanspor Store'da satışa çıkarılacaktır. Kırmızı Siyah renklere gönül vermiş, her koşulda Vanspor'umuzu şartsız destekleyen, içeride dışarıda sıcakta, soğukta, yağmurda, kar'da her daim armasının peşinden koşan vefakar taraftarımızın, bu yıl satın alacağı kombinelerle Vanspor tarihinde bir rekor kırma arzusundayız. Siz büyük Vanspor sevdalılarını takımınıza destek olmaya bekliyoruz. Sen yoksan bir eksiğiz, hem takımına hem şehrine sahip çık. Bir kombine al ve aldır' ifadelerine yer verdi.

VANSPOR'DA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Mustafa Sarıgül teknik sorumluluğunda Şahabettin Özarslaner Tesislerinde yeni sezon hazıklıklarını sürdüren Kırmızı Siyahlı temsilcimiz önümüzdeki günlerde Erzurum'da 15 günlük kampa girecek.

Transfer çalışmalarına devam eden Vanspor, yeni sezon için şuana kadar iç transferde Hasan Bilal, Şerif Doğan, Muhammed Ali Doğan, Furkan Saki ile anlaşırken, dış transferde Medeni Bingöl, Burak Kavlak, Bekircan Kara, Ahmet Ülük, Kerem Çağatay, kaleci Bekir Demircan, Erdem Seçgin, Abdulcebrail Akbulut, Alpay Koçaklı, Ahmet Eren, Bertuğ Bayar ve Harun Kavaklıdere, kaleci Nurullah Aslan ile anlaştı.

Kırmızı Siyahlı temsilcimiz ligin ilk maçını 27 Ağustos Pazar günü deplasmanda Bucaspor'la oynayacakken, ikinci maçında 3 Eylül Pazar günü evinde Adıyamanspor'la karşılaşacak. HABER: BURHAN ERGİN

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme