Vanspor kongreye gidiyor

Geçtiğimiz haziran ayında yapılan kongrede Vanspor Başkanı seçilen Feyat Kıyak'ın istifa etmesinin ardından Vanspor Futbol Kulübü 18 Temmuz Perşembe günü yeniden kongreye gidiyor.  

Haziran ayında gerçekleştirilen olağanüstü kongrede yeniden başkanlığa seçilen Feyat Kıyak'ın istifasıyla yeni bir sürece girildi. 18 Temmuz Perşembe günü yapılacak kongreyle kulüp yeni başkanını seçip yönetimini belirleyecek.

Vanspor Futbol Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Kulübümüz 18 Temmuz Perşembe günü saat 18:00’da Elite World Hotel toplantı salonunda olağanüstü genel kurul toplantısı yapmaya; ekseriyet sağlanamaması durumunda toplantının 25 Temmuz Perşembe günü aynı yer ve aynı saatte yapılmasına karar vermiştir” ifadelerine yer verdi. 

Vanspor Kulüp Başkanlığı için iş insanları Erol Temel ve Gökhan Hanoğlu’nun ismi geçiyor. Erol Temel, Vanspor'un altyapısına ve altyapıdan yetişen genç yeteneklere öncelik verileceğini, kulübün mali yapısını güçlendirerek finansal istikrarın sağlanacağını vurgularken, Gökhan Hanoğlu ise, profesyonel ve tecrübeli oyuncularla kadronun güçlendirilmesi gerektiğini, ayrıca taraftar desteğini artıracak çalışmalara ağırlık verileceğini belirtiyor.

Vanspor Futbol Kulübü, 2024-2025 futbol sezonu başlamadan başkanlık seçimini gerçekleştirip hazırlıklarını tamamlayarak sezona başlamak istiyor. Kulüp, sezon öncesi transferlere ve altyapı çalışmalarına ağırlık vererek taraftar bağlılığını artırarak çeşitli organizasyonlar ve etkinlikler planlıyor.
Vanspor'un hedefi, 2. Lig macerasını noktalayıp, 1. Lig’e yükselmek ve 1. Lig’de istikrarlı bir performans sergilemek. 18 Temmuz’da seçilecek yeni yönetimin, alınacak kararların ardından bir an evvel iç ve dış transferlerini tamamlayıp sezon öncesi çalışmalara hız verip takımı lige hazır hale getirmesi.
Vanspor Futbol Kulübü, 18 Temmuz Perşembe günü gerçekleştirilecek olağanüstü kongre ile yeni bir döneme adım atacak. Kulübün 2024-2025 sezonu hedefleri ve yeni yönetim yapısı, kongrede netlik kazanacak.

VANSPOR’UN GRUBUNDA YER ALAN TAKIMLAR

2024-2025 futbol sezonunda Vanspor’un mücadele edeceği Kırmızı Grupta 68 Aksaray Belediyespor, Ankara Demirspor, Arnavutköy Belediye Gençlik ve Spor, Belediye Derincespor, Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri, Bucaspor 1928, Elazığspor, Diyarbekirspor, Erbaaspor, Giresunspor, Karacabey Belediye, Karaman FK, Menemen FK, Nazilli Belediyespor, Serik Belediyespor, Somaspor, Mersin İdman Yurdu Futbol Kulübü yer alıyor. 

Bakmadan Geçme